Închide meniul
Foto

Regula de aur din casa lui Bănel Nicoliță. Cum își crește cele două fetițe după divorț: „Nu accept altceva!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2022, 17:31

Regula de aur din casa lui Bănel Nicoliță. Cum își crește cele două fetițe după divorț: „Nu accept altceva!”

Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliță, într-un interviu / spynews.ro

Bănel Nicoliță și-a stabilit o regula de aur în propria casa. Fostul fotbalist a divorțat de soție, dar se ocupă mai mult ca niciodată de creșterea celor două fiice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă a vieții. Fostul fotbalist a fost părăsit de soție și apropiați și s-a zvonit că acesta ar fi fugit în SUA de teama datoriilor la cămătari.

Regula de aur din casa lui Bănel Nicoliță

Acum, Bănel e dedicat doar familiei. Și fetele sale s-au apucat de sport. Ele au 7 și, respectiv, 9 ani.

„Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus Bănel Nicoliță, citat de spynews.ro.

Bănel Nicoliță și-a deschis școală de fotbal și a recunoscut că a impus și acasă aceleași reguli ca pe terenul de fotbal. Acesta spune că vrea să aibă copii disciplinați și este atent la fetele lui să fie așa, fiindcă un sportiv trebuie neapărat să fie disciplinat.

Reclamă

„Și eu am o școală de fotbal și ce i-am rugat pe copii să facă disciplină. Dacă sunt disciplinați, atunci totul va fi ok, dacă nu sunt disciplinați, atunci poarta e deschisă și trebuie să plece în secunda unu. Nu accept jucători care nu sunt disciplinați”, a mai precizat fostul fotbalist.

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă. Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Reclamă 4 / 0/3

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Singura persoană care nu l-a părăsit pe Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a dezvăluit că și-a pierdut toți apropiații și că o singură persoană i-a rămas alături. Este vorba despre un tovarăș, Vali, cu care a copilărit în Brăila, orașul său natal.

„Vedeți restaurantul ăsta. Mese pline. Le plăteam eu notele. Câți din ei mă mai salută? Câți din ei mă mai sună? Îi lăsam la masă, pe unii îi mai și încercam, le ziceam să bea, să mănânce, că mă întorc eu după jumătate de oră și plătesc. Stați liniștiți, plătesc eu. Cât era ea, 12 milioane, 15 milioane. Plăteam tot. Frații mei și mama îmi spuneau: „Mamă, ai grijă. Mamă vezi că nu-i nimeni lângă tine cum sunt frații tăi”. Am vrut să simt pe pielea mea cum e să pierzi. Și am simțit-o.

Am un singur prieten de la Brăila, pe Vali, care a rămas lângă mine indiferent de situație. Omul ăla și-ar da viața pentru mine. Vorbesc de prietenii din Brăila, oameni cu care am făcut multe lucruri.

Mă duceam acasă în vacanță și organizam meciuri, grătare, mese, cu bătrânii și tot așa. Îți dai seama că și lor le plăcea să joace împotriva mea. În schimb au rămas lângă mine foștii mei colegi de la 

Recomandări
  • Regula de aur din casa lui Bănel Nicoliță
  • Cum își crește cele două fetițe după divorț

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și