Închide meniul
Foto

„Unul dintre cei mai buni” Federaţia Română de Lupte a reacţionat după decesul lui Costel Corduneanu!

Publicat: 15 aprilie 2024, 18:56

Reclamă
„Unul dintre cei mai buni” Federaţia Română de Lupte a reacţionat după decesul lui Costel Corduneanu!

Federaţia Română de Lupte a reacţionat după decesul lui Costel Corduneanu!

Costel Corduneanu / Instagram

Federaţia Română de Lupte a reacţionat după decesul lui Costel Corduneanu! Pe contul de Facebook, Federaţia Română de Lupte a transmis că fostul sportiv, care a participat şi la Jocurile Olimpice de două ori, a reprezentat cu succes luptele libere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Corduneanu a încetat din viaţă la vârsta de 54 de ani. Prezent la Jocurile Olimpice alături de Leonard Doroftei şi Laura Badea, Costel Corduneanu a devenit ulterior lider interlop.

„Unul dintre cei mai buni” Federaţia Română de Lupte a reacţionat după decesul lui Costel Corduneanu!

Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis Federaţia Română de Lupte pe Facebook.

Reclamă

Costel Corduneanu a încetat din viaţă astăzi, la 54 de ani. Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş, după ce suferise o operaţie la inimă. Chiar dacă operaţia a avut succes, Costel Corduneanu a continuat să aibă probleme medicale. El a suferit o hemoragie internă după operaţie.

Potrivit aktual24.ro, Costel Corduneanu a fost şi subofiţer în cadrul cluburilor Steaua şi Dinamo Braşov, înainte să devină lider interlop.

Leonard Doroftei: „Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună”

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, spunea Leonard Doroftei.

Reclamă 4 / 0/3

Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani. Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”, declara actuala soţie a lui Costel Corduneanu, Graţiela, după ce apăruse în presă că soţul ei s-ar fi zbătut între viaţă şi moarte.

Costel Corduneanu era căsătorit cu Graţiela, cu care avea trei copii. În trecut a fost căsătorit cu Alina Bogdan. Divorţul a fost pronunţat în 2011, iar judecătorii au decis că a fost culpă exclusivă a femeii. Aceasta s-a mutat în Statele Unite după despărţirea de fostul sportiv.

„Legenda noastră” Prima reacţie a lui Adrian Corduneanu după ce fratele lui, Costel, a încetat din viaţă!

A apărut şi prima reacţie a lui Adrian Corduneanu după ce fratele lui, Costel Corduneanu, a încetat din viaţă.

Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră”, a scris Adrian Corduneanu pe Facebook după decesul fratelui său.

Adrian şi Costel Corduneanu au avut mai multe probleme cu legea. Judecaţi şi condamnaţi în mai multe dosare, cei doi erau în prezent în libertate.

Costel Corduneanu a avut probleme medicale serioase în ultima perioadă. El se afla de doi ani pe o listă pentru un transplant de inimă, dar medicii au fost nevoiţi să găsească o altă soluţie pentru el. Chiar dacă fusese operat cu succes, în cele din urmă corpul i-a cedat temutului interlop.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și