Închide meniul
Foto

„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!”

Publicat: 15 mai 2024, 15:35

Reclamă
„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!”

Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / AS.ro

Au apărut detalii despre ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani. Fostul atacant al naţionalei României a început pregătirile pentru meciul „Retragerii Generaţiei de Aur”. Trage tare pentru a marca pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu a scris istorie în tricoul primei reprezentative. A făcut senzaţie la Mondialul din 1994, acolo unde a reuşit o „dublă” împotriva Columbiei, în faza grupelor. A repetat performanţă cu Suedia, în „sferturile” de finală. În total, a înscris 21 de goluri în 40 de apariţii sub tricolor. La nivel de club a câştigat titlul cu Dinamo (1990) şi cu AC Milan (1993).

Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani

Florin Răducioiu a dezvăluit că, în ultima perioadă, a făcut sacrificii pentru a putea juca din nou fotbal. A renunţat la alcool, ţigări şi dulciuri.

Cum mă simt eu? Destul de bine. Nu e simplu oricum, pentru că avem o vârstă. Eu aveam o masă musculară bună la picioare, aia a fost un pic forţa mea şi viteza care mi-a permis să dau câte un gol.

Evident, pe 25 o să fie o sărbătoare a fotbalului românesc. Ştiţi foarte bine, nu are rost să vă mai repet ce am însemnat noi pentru fotbalul românesc. Evident că meritam un asemenea eveniment, mă refer şi la film… este un pic anul fotbalului românesc. Ne bucurăm enorm şi pentru băieţi, îi aşteptăm la Campionatul European. E un an frumos!

Reclamă
Reclamă 4

(Ai renunţat la ceva în această perioada?) Da, într-adevăr, am renunţat la prosecco. Sunt un bun băutor de prosecco, nu mai beau deloc. Nu mai fumez Toscanello, am eliminat un pic dulciurile. Da, fac sacrificii. Da, dar îndeosebi prosecco. Cred că o să o ţin o lună bună fără să beau un strop de prosecco. Am şi eu viciile mele„, a declarat Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita lui cu zece ani mai tânără decât el. Andreea Albăstroiu, în vârstă de 43 de ani, este femeia care l-a făcut pe fostul internaţional să uite de divorţul dureros.

Florin Răducioiu formează un cuplu cu Andreea de mai bine de patru ani. Fostul atacant se pregăteşte chiar de nuntă, după ce şi-a cerut în căsătorie frumoasa iubită în noaptea de Revelion.

Reclamă

Florin Răducioiu şi Andreea Albăstroiu se iubesc enorm şi postează des fotografii împreună. Recent, cei doi au postat două selfie-uri, care par a fi din vacanţă, în care li se citeşte fericirea pe chip (Vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Pe Andreea Albăstroiu, Florin Răducioiu a cunoscut-o la Milano, în urmă cu mai bine de patru ani, iar de atunci cei doi sunt de nedespărţit. Femeia a lucrat de-a lungul timpului în Italia, ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano.

Andreea l-a făcut pe Florin Răducioiu să uite de divorţul de Astrid, cea care i-a fost soţie fostului internaţional timp de 23 de ani, cei doi având şi doi copii împreună, pe Andrea şi Alessandro.

Şi Andreea Albăstroiu a trecut printr-un divorţ, înainte de a-şi găsi fericirea alături de Florin Răducioiu. Femeia are şi un fiu din prima căsnicie.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:28

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Noi emoţii pentru cei 4 români care concurează

10:11

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

10:05

Kylian Mbappe a cerut oficial PSG să îi achite salarii şi prime neplătite de aproape 100 de milioane de euro!

9:35

A murit mama legendarului Pele. Celeste Arantes avea 101 ani

9:21

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

9:20

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și