Închide meniul
Foto

CM 2022 | Cum arată apartamentul pe care David Beckham plăteşte 24.000 de euro pe noapte, în timpul Campionatului Mondial din Qatar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 13:18

CM 2022 | Cum arată apartamentul pe care David Beckham plăteşte 24.000 de euro pe noapte, în timpul Campionatului Mondial din Qatar

Cum arată apartamentul pe care David Beckham plăteşte 24.000 de euro pe o nopate de cazare

David Beckham, în timpul unei partide de la Campionatul Mondial din Qatar/ Profimedia

S-a aflat cum arată apartamentul pe care David Beckham plăteşte 24.000 de euro pe noapte, în timpul Campionatului Mondial din Qatar. Fostul star al naţionalei Angliei se răsfaţă într-un hotel de cinci stele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham îşi susţine naţionala la Campionatul Mondial, fiind prezent chiar în Qatar. Anglia a ratat şansa de a se califica în optimile turneului final, cu o etapă înainte de final, după remiza cu SUA, şi astfel „tremură” înainte de ultimul meci.

Cum arată apartamentul pe care David Beckham plăteşte 24.000 de euro pe noapte, în timpul Campionatului Mondial

David Beckham plăteşte pentru o noapte de cazare în Qatar 20.000 de lire sterline, aproximativ 24.000 de euro, la hotelu Mandarian Oriental. Starul englez, care este ambasador al Campionatului Mondial, a optat pentru un apartament care se află la ultimul etaj, care prezintă facilităţi de lux, anunţă presa din Anglia.

David Beckham se poate bucura de terasă proprie în aer liber, pisicină privată şi sală de sport. Totodată, acesta are propriul bucătar, care i-a preparat diverse delicatese.

Conform aceleiaşi surse citate mai sus, David Beckham a fost o prezenţă plăcută pentru angajaţii hotelului, cât şi una discretă şi foarte disciplinată.

Reclamă

„Angajaților le-a plăcut să-l aibă aici. Mereu s-au referit la el ca la ’Sir David’, pentru că a fost extrem de respectuos și a tratat cu mare atenție pe toată lumea.

Nu a fost văzut deloc de către ceilalți oaspeți pentru că a avut un apartament minunat, care este ca un hotel în hotel”, notează cei de la dailymail.co.uk.

Pentru a evita privirile curioşilor, David Beckham părăsea hotelul luxos folosind o ieşire privată, iar în zilele în care Anglia disputa meciuri, era transportat la stadion de către o limuzină neagră. Deşi se bucură de toate facilităţile în Qatar, Beckham este singur, soţia cât şi copii preferând să rămână în Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, aproape de un transfer la Inter Miami! The Times a anunţat planul stelar al lui David Beckham

Lionel Messi este aproape de un transfer surprinzător la Inter Miami. Starul argentinian în vârstă de 35 de ani ar putea semna, după încheierea Campionatului Mondial din Qatar, cu echipa patronată de David Beckham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii englezi de la The Times.

„Lionel Messi este aproape de a ajunge la un acord cu Inter Miami şi a juca acolo de sezonul viitor„, au transmis cei de la thetimes.co.uk, care au dezvăluit şi ce plan stelar are David Beckham. Pentru a-l convinge pe Messi să vină, vrea să îi aducă la echipă şi pe cei mai buni prieteni ai atacantului argentinian.

Luis Suarez, Sergio Busquets şi Cesc Fabregas sunt fotbaliştii cu care legenda naţionalei Angliei încearcă să „atace” câştigarea titlului în campionatul din Statele Unite. Cu toţii ar putea semna înţelegerile pe 1 ianuarie 2023. Atunci intră şi Messi în ultimele 6 luni de contract.

Messi l-a anunţat totuşi pe Beckham că va lua decizia finală abia după Campionatul Mondial 2022. Între timp, patronul lui Inter Miami ar fi negociat numai cu agenţii jucătorului. Messi speră să o facă pe Argentina campioana lumii şi să câştige trofeul care îi lipseşte din palmares. Sursa citată anterior anunţă că Juan Laporta încearcă să îl convingă pe cel mai bun marcator din istoria Barcelonei să revină pe Camp Nou, dar că are şanse mici de câştig.

Recomandări
  • Cum arată apartamentul în care este cazat David Beckham înb Qatar
  • Suma colosală pe care o plăteşte pentru o singură noapte de cazare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și