Închide meniul

Lionel Messi, aproape de un transfer la Inter Miami! The Times a anunţat planul stelar al lui David Beckham

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 20:56

Lionel Messi, aproape de un transfer la Inter Miami! The Times a anunţat planul stelar al lui David Beckham

Lionel Messi, aproape de un transfer la Inter Miami! The Times a anunţat planul stelar al lui David Beckham după finalul CM 2022

Lionel Messi, la Campionatul Mondial din Qatar / Profimediaimages

Lionel Messi este aproape de un transfer surprinzător la Inter Miami. Starul argentinian în vârstă de 35 de ani ar putea semna, după încheierea Campionatului Mondial din Qatar, cu echipa patronată de David Beckham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii englezi de la The Times.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi îşi încheie înţelegerea cu PSG la finalul sezonului şi nu este dispus să rămâne în Ligue 1. Deţinătorul a 7 Baloane de Aur este „tentat” de Beckham şi ar putea trăi, de la vară, „visul american”.

Lionel Messi este aproape de un transfer la Inter Miami

Lionel Messi este aproape de a ajunge la un acord cu Inter Miami şi a juca acolo de sezonul viitor„, au transmis cei de la thetimes.co.uk, care au dezvăluit şi ce plan stelar are David Beckham. Pentru a-l convinge pe Messi să vină, vrea să îi aducă la echipă şi pe cei mai buni prieteni ai atacantului argentinian.

Luis Suarez, Sergio Busquets şi Cesc Fabregas sunt fotbaliştii cu care legenda naţionalei Angliei încearcă să „atace” câştigarea titlului în campionatul din Statele Unite. Cu toţii ar putea semna înţelegerile pe 1 ianuarie 2023. Atunci intră şi Messi în ultimele 6 luni de contract.

Messi l-a anunţat totuşi pe Beckham că va lua decizia finală abia după Campionatul Mondial 2022. Între timp, patronul lui Inter Miami ar fi negociat numai cu agenţii jucătorului. Messi speră să o facă pe Argentina campioana lumii şi să câştige trofeul care îi lipseşte din palmares. Sursa citată anterior anunţă că Juan Laporta încearcă să îl convingă pe cel mai bun marcator din istoria Barcelonei să revină pe Camp Nou, dar că are şanse mici de câştig.

Reclamă

Lionel Messi face un sezon grozav în Franţa. În cele 13 meciuri jucate în Ligue 1, argentinianul a înscris 7 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 50 de milioane de euro.

Lionel Messi, prima reacție după Argentina – Mexic 2-0

Lionel Messi a oferit prima reacție după Argentina – Mexic 2-0. Starul argentinian a marcat pentru naționala „pumelor”, care încă mai păstrează șanse de calificare în optimi la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

După umilința cu Arabia Saudită, 1-2, Argentina avea nevoie de victorie cu Mexic ca să mai spere cu adevărat la fazele eliminatorii. Meciul se îndrepta spre o remiză albă când Lionel Messi, de nicăieri, a trimis un șut de la 20 de metri care s-a oprit în plasa laterală. Enzo Fernandez a închis tabela, cu o execuție superbă.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să câștigăm meciul și cu gândul ăsta am pornit. A fost un joc greu, a fost dificil să ne ridicăm, deoarece Mexicul are un antrenor grozav. Când ne-am liniştit, în repriza secundă, au început să ne iasă lucrurile. Ne-a costat mult înfrângerea cu Arabia Saudită. Dar e ceva normal, au fost mulți băieți care au jucat primul lor meci la Cupă Mondială.

Nu a ieșit așa cum trebuia, nu e nicio scuză, dar era alt joc dacă se făcea 2-0. Astăzi a trebuit să câștigăm și am reușit. Nu putem renunța. Toate meciurile sunt finale, nu putem ceda. Știam că fanii ne vor susține. Suntem foarte apropiați de multă vreme și am realizat multe lucruri frumoase în acest fel”, a spus Lionel Messi, citat de clarin.com.

Tot în partida cu Mexic, Lionel Messi a bifat meciul cu numărul 21 pentru Argentina la Cupa Mondială. Tot atâtea are și marele Diego Maradona.

Dacă va ajunge în finală, Messi îl poate depăși deținătorul recordului all-time de meciuri la Mondial, Lothar Matthaus, care are 25 de partide.

Lionel Messi se află la a cincea Cupă Mondială din carieră. A jucat pentru prima dată în 2006, când a bifat 3 meciuri, apoi a evoluat de 5 ori la turneul final din 2010, disputat în Africa de Sud și apoi a strâns 7 partide în 2014, la Mondialul din Brazilia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și