Închide meniul

Dani Alves a ajuns în pragul depresiei, în închisoare! Ce scrisoare emoţionantă i-a trimis soţiei lui

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 15:53

Reclamă
Dani Alves a ajuns în pragul depresiei, în închisoare! Ce scrisoare emoţionantă i-a trimis soţiei lui

Dani Alves a ajuns în pragul depresiei, în închisoare

Dani Alves, în timpul procesului/ Profimedia

Dani Alves a ajuns în pragul depresiei, în închisoare. Colegul său de celulă a afirmat că fostul fotbalist este foarte afectat de la încheierea procesului de viol, subliniind că la închisoare ar fi fost activat planul „antisuicid”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În urma procesului, depresia l-a cuprins tare. Este deprimat şi descurajat. Psihologii şi funcţionarii publici îl susţin”, a mărturisit colegul de celulă la televiziunea spaniolă.

Dani Alves a ajuns în pragul depresiei, în închisoare

Potrivit acestuia, planul antisuicid a fost declanşat a doua zi după ce s-a întors de la proces „de teamă că se va tăia sau va încerca să facă o nebunie sau ceva de genul acesta”.

Presupusul viol de care este acuzat Alves a avut loc în noaptea de 30-31 decembrie 2022 într-un club de noapte de lux din Barcelona. Vorbind în ultima zi a procesului său, Dani Alves a negat că ar fi agresat-o pe tânăra care l-a acuzat că a violat-o.

„În niciun moment nu mi-a spus nimic (…) Dacă ar fi vrut să plece, ar fi putut pleca oricând, nu era obligată să fie acolo”, a spus brazilianul.

Reclamă

Potrivit procuraturii, Alves a avut, în schimb, o „atitudine violentă” faţă de tânără, pe care ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

El riscă o pedeapsă de nouă ani de închisoare. Pe de altă parte, fotomodelul Joana Sanz, soţia fotbalistului, a postat pe Instagram o scrisoare trimisă de Alves din închisoare. Ea a şters rapid postarea, susţinând că a fost o greşeală: „Am publicat din greşeală pentru toată lumea ceva ce era pentru cei mai buni prieteni. Viteză extraordinară a presei, aţi activat un follow up pe Instagram-ul meu cu notificări sau ceva de genul ăsta?”, s-a arătat ea.

Presa spaniolă a publicat scrisoarea trimisă de Alves.

Reclamă 4 / 0/3

„În imperfecţiunea mea, am învăţat că nu pot să-mi petrec timpul cu ceea ce a fost, ci să-mi transform energia în ceea ce este. Iar ceea ce este; este că tu eşti ceea ce am visat. Ceea ce am visat şi ceea ce încă visez. Fiecare drum pe care vreau să îl parcurg cu tine. Nu am greşit femeia… da, ai fost tu.

Nu există o singură zi, un singur moment, un singur plan în care să nu fii acolo. Mă rog în fiecare zi pentru ziua în care să te văd trezindu-te. Nostalgia nu înseamnă să nu poţi face asta acum. Nostalgia va fi pentru cei care nu au niciun motiv să viseze. Te iubesc şi te simt în fiecare zi, într-un loc în care doar tu ai acces. Oriunde ar fi, oricum ar fi, indiferent cum ar fi, dar cu tine alături de mine mereu. Mă scurg de dorul tău. Te iubesc”, a scris Alves.

Fosta soţie a lui Dani Alves a răbufnit după ce s-a încheiat procesul de viol al fotbalistului

Fosta soţie a lui Dani Alves a răbufnit după ce s-a încheiat procesul de viol al fotbalistului. Joana Sanz, care s-a despărţit de jucătorul acuzat de viol, e scandalizată de acuzaţiile care i s-au adus.

Ea a anunţat că va da în judecată toate publicaţiile care au acuzat-o că a depus mărturie falsă pentru a-l salva pe Dani Alves de închisoare.

”Pentru sănătatea mea mentală, mi-am dorit să stau departe de tot acest circ mediatic care s-a creat. Cu toate astea, a plouat constant cu informații false și asta mă face să fiu nevoită să vorbesc din nou.

Pe de altă parte, cât cinism există în țara asta. Libertate de exprimare? Unde este? Toți țineți cont de corectitudinea politică și vă este teamă să spuneți ce credeți de fapt ca să nu fiți voi acuzați de ceva.

Aș mai adăuga unele lucruri, dar nu merită efortul meu”, a scris Joana Sanz pe InstaStory, potrivit Mundo Deportivo.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și