Închide meniul

Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare. Care au fost ultimele ei cuvinte

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2024, 14:00

Reclamă
Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare. Care au fost ultimele ei cuvinte

Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare

Iosif Rotariu, în timpul unui eveniment - Hepta

Iosif Rotariu trăieşte o adevărată dramă! Soţia sa a murit, duminică dimineaţă, după ce a suferit în ultima perioadă de o boală necruţătoare. Fostul mare fotbalist a încercat să o salveze cu un tratament în Turcia, dar verdictul venit de la medici a fost crunt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lunii, medicii i-au transmis lui Rotariu că soţia sa Dana mai are puţine zile de trăit. Şi nefericitul moment a venit duminică de dimineaţă. Rotariu a avut forţa să dezvăluie şi care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la soţie.

Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a spus Rotariu.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme.

Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, spunea Rotariu, pentru click.ro, la începutul lunii mai.

Reclamă
Reclamă 4

Kassandra, fata lui Iosif Rotariu, a suferit 50 de operaţii

Fiica lui Iosif Rotariu, Kassandra, se pregăteşte acum de Bacalaureat. Dar viaţa ei a fost un chin! Fetiţa a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a devenit salvarea ei. A suferit peste 50 de operaţii

„Kassandra e foarte bine. A trecut clasa a 12-a acum și se pregătește pentru Bacalaureat. Chiar e cât se poate de bine din punct de vedere fizic și mental. O susține și o ajută foarte mult și pe Dana.

Ea după ce termină liceul vrea să meargă în Franța la facultate, să studieze marketing. Se mai gândește încă, dar nu vrea să rămână în România.

Reclamă

Ea știe mai bine. De-a lungul timpului, câte probleme a avut, cu 50 de operații, pe unde a fost…. Știi cum e în România… Copiii vorbesc de unul de altul, la handicapul pe care l-a avut ea, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate”, spunea Rotariu, în toamna lui 2023.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:17

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! „Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

11:50

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma: „Becali nu a acceptat”

11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și