Închide meniul

Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare. Care au fost ultimele ei cuvinte

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2024, 14:00

Reclamă
Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare. Care au fost ultimele ei cuvinte

Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare

Iosif Rotariu, în timpul unui eveniment - Hepta

Iosif Rotariu trăieşte o adevărată dramă! Soţia sa a murit, duminică dimineaţă, după ce a suferit în ultima perioadă de o boală necruţătoare. Fostul mare fotbalist a încercat să o salveze cu un tratament în Turcia, dar verdictul venit de la medici a fost crunt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lunii, medicii i-au transmis lui Rotariu că soţia sa Dana mai are puţine zile de trăit. Şi nefericitul moment a venit duminică de dimineaţă. Rotariu a avut forţa să dezvăluie şi care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la soţie.

Drama lui Iosif Rotariu! Soţia sa a murit, după ce a suferit de o boală necruţătoare

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a spus Rotariu.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme.

Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, spunea Rotariu, pentru click.ro, la începutul lunii mai.

Reclamă
Reclamă 4

Kassandra, fata lui Iosif Rotariu, a suferit 50 de operaţii

Fiica lui Iosif Rotariu, Kassandra, se pregăteşte acum de Bacalaureat. Dar viaţa ei a fost un chin! Fetiţa a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a devenit salvarea ei. A suferit peste 50 de operaţii

„Kassandra e foarte bine. A trecut clasa a 12-a acum și se pregătește pentru Bacalaureat. Chiar e cât se poate de bine din punct de vedere fizic și mental. O susține și o ajută foarte mult și pe Dana.

Ea după ce termină liceul vrea să meargă în Franța la facultate, să studieze marketing. Se mai gândește încă, dar nu vrea să rămână în România.

Reclamă

Ea știe mai bine. De-a lungul timpului, câte probleme a avut, cu 50 de operații, pe unde a fost…. Știi cum e în România… Copiii vorbesc de unul de altul, la handicapul pe care l-a avut ea, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate”, spunea Rotariu, în toamna lui 2023.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și