Închide meniul
Foto

Fotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac!

Publicat: 17 august 2024, 11:35

Reclamă
Fotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac!

Fotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac!

David Popovici, la evenimentul în care a primit cele două maşini de la Fundaţia Ţiriac / Antena Sport

O fotografie virală cu David Popovici a apărut pe Facebook. Iată cum a fost surprins David Popovici în trafic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a primit două maşini Hyundai Ioniq 5 de la Fundaţia Ţiriac pentru performanţa sa de la Jocurile Olimpice. Ion Ţiriac a decis ca olimpicii români de la Paris să primească o maşină pentru fiecare medalie cucerită la Jocurile Olimpice.

Fotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac!

David Popovici a fost surprins în trafic la volanul uneia dintre cele două maşini care i-au fost dăruite de Ion Ţiriac. Poza a fost publicată de Rei Kano, pe Facebook.

Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport.

Repet, mesajul pe care l-am transmis este important. Apreciez foarte mult inițiativa domnului Țiriac, mi-aș dori să văd cât mai mulți oameni de afaceri români susținând sportul românesc, fiecare cum poate și cum dorește. Vreau să mă bucur de mașină.

Reclamă
Reclamă 4
David Popovici, în trafic, la volanul uneia dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac / Facebook Rei Kano
David Popovici, în trafic, la volanul uneia dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac / Facebook Rei Kano

Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait”

Greu am reușit să mă detașez. Au fost atât de multe zile, luni, ani în pregătirea acestor Jocuri, iar în 1 minut și 44 secunde s-au încheiat brusc! A fost atât de multă presiune, sudoare, sânge lacrimi, iar în 3-4 zile s-a terminat totul. Trebuie să învăț să mă adaptez, să învăț să mă relaxez, asta e problema mea și a tuturor sportivilor prezenți aici.

Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței. Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a declarat vineri David Popovici, în cadrul evenimentului în care medaliaţii olimpici de la Paris au primit maşinile electrice de lux oferite de Fundaţia Ţiriac.

Ion Alexandru Ţiriac: „La Los Angeles să fie 44, nu 22, câte sunt acum”

Ion Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, e gata să le dea olimpicilor români 44 de medalii după Jocurile Olimpice de la Los Angeles. Fiul lui Ion Ţiriac a transmis că ar fi fericit ca sportivii români să dubleze medaliile la Los Angeles. A precizat că Fundaţia Ţiriac e pregătită să dubleze şi numărul de maşini oferite sportivilor români.

Reclamă

Un gest de decenţă. Fundaţia Ţiriac are ca miză tineretul, ajutorarea bătrânilor, sănătatea şi sportul.

Oricând putem să facem ceva pentru sportivi, facem. Avem sprijinul unui primar, care îşi doreşte să renoveze un ansamblu sportiv pe care îl are, sau mai facem nişte turnee de tenis. Chit că pierdem bani.

Din punctul meu de vedere, să plece cu câte 4 maşini, nu cu câte 2 (n.r.: olimpicii români). Să fie 44, nu 22, câte sunt acum, mi-aş dori.

Dacă la Los Angeles obţin medalii pentru 44 de maşini, le fac 44 de maşini.

A fost complicat să faci rost de atâtea maşini care să fie exact la fel. A fost complicat şi să le customizezi, pentru că o customizare la o singură maşină a durat cam 12-13 ore. Cum bine ştiţi, aveam aurul pe care l-am ratat pe 13, sau ceva de genul. Socoteam zilele, oare ne ajunge, nu ne ajunge? Le arătăm cum e maşina, dar nu le-o dăm. A fost o treabă, dar cu 20 de persoane în spate, nu singur.

Am trăit cu speranţa să am cât mai multe probleme de logistică. Şi am avut. Am socotit cam 15 (n.r.: maşini), uite că sunt 22. Sabrinei i-am dat pentru că merită deplin această maşină. Ambele merită la fel de mult. Noi ca privaţi putem să facem cum vrem noi, ambele au luat bronzul”, a declarat Ion Alexandru Ţiriac.

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

0:36

„Vom fi mai puternici!” Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Ce a spus despre Darius Olaru

0:31

VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0

0:26

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă

23:55 17 aug.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

1 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 2 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 3 Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu: „O să vorbesc şi eu de Pafos. E extraordinară” 4 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 5 „E haos în toate compartimentele, şi în conducere” Rapid, făcută praf înaintea derby-ului cu echipa lui Kopic: „Nu bate Dinamo” 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și