Închide meniul
Foto

Iubita lui Marius Ştefănescu e în culmea fericirii: „Nu am avut nicio îndoială, eram sigură că aşa va fi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2024, 14:07

Reclamă
Iubita lui Marius Ştefănescu e în culmea fericirii: „Nu am avut nicio îndoială, eram sigură că aşa va fi!”

Iubita lui Marius Ştefănescu e în culmea fericirii

Colaj Instagram - Hepta

Iubita lui Marius Ştefănescu e în culmea fericirii, după ce iubitul său a debutat cu gol la FCSB. Actualul jucător al campioanei a cerut-o anulul trecut de soţie pe superba Ileana. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI MARIUS ŞTEFĂNESCU)
Ileana a fost extrem de fericită după ce viitorul său soţ a fost desemnat cel mai bun jucător în finala Supercupei României. Gigi Becali a fost deja cucerit de jucător şi a spus că nu va pleca de la FCSB fără 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Marius Ştefănescu e în culmea fericirii

„Sunt foarte fericită, cred că a fost debutul perfect. Nu am avut nicio îndoială, eram sigură că aşa va fi, ştiu ce poate, am încredere în el şi îl susţin de fiecare dată. Nu am avut emoţii când am auzit că va semna cu FCSB, ştiam că îşi dorea să ajungă aici, amândoi ne-am dorit şi sper acum să aibă un parcurs chiar şi mai bun decât la Sepsi.

Cred că FCSB va fi o rampă de lansare pentru el. Eu sper să joace bine în continuare şi să îşi vadă de treabă. Acasă, Marius este foarte calm şi are un suflet foarte bun. Mânăncă foarte mult paste, somon, pui, este foarte ordonat, chiar este ordonat„, a spus Ileana, viitoarea soţie a lui Marius Ştefănescu, conform orangesport.ro.

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă
Reclamă 4

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Reclamă

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

9:53

EXCLUSIV„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua!” Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

9:18

„Mi-a plăcut enorm asta!” Verdictul lui Răzvan Lucescu după parcursul României la EURO 2024

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și