Închide meniul
Foto

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”

Reclamă

Publicat: 14 aprilie 2024, 12:55 / Actualizat: 14 aprilie 2024, 14:58

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Au apărut detalii despre cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a pregătit o lovitură totală pentru Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul este într-o relaţie şi cu care are doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a fi încheiat. La tribunal a fost chemată şi Corina Caciuc, cea care a născut în urmă cu două săptămâni.

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să afle de când a început relaţia dintre soţul ei şi Corina Caciuc. Astfel, agentul de jucători a luat o decizie drastică alături de avocatul ei. Caciuc a fost chemată martor şi, în cazul în care alege să nu vină la proces, ar urma să fie adusă cu mandat.

Trebuie să închidem totul odată. El știe ce a făcut ! Avocatul meu mi-a spus că cine nu se prezintă este adus cu mandat.

Cine era cel mai bun martor pe care puteam să îl aleg decât Caciuc? Nu? Ea este principalul martor care va stabili vinovăția lui Reghecampf. Hai să vorbim pe fapte. Caciuc va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…

Reclamă

Caciuc putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu, ca ajutor… E simplu. Eu am dovezile, extrasele de cont, iar Caciuc e normal să vină să depună mărturie ce băiat bun e Reghecampf. Om însurat, cu copii acasă, dădea bani altor femei„, a spus Anamaria Prodan pentru viva.ro.

Anamaria Prodan e sigură că mărturiile pe care ar urma să le facă Corina Caciuc, sub jurământ, ar conta decisivi îm luarea unei decizii.

Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc care va spune adevărul absolut și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina. Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui„, a mai spua impresarul.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară, după Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf a anunţat, pe 1 aprilie, că a devenit tată pentru a patra oară. Antrenorul este în culmea fericirii alături de partenera sa de viață, alături de care mai are un copil, pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de doi ani. Antrenorul este din 2022 în proces de divorţ cu Anamaria Prodan.

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a postat un scurt mesaj emoționant, alături de o fotografie în care îl ține în brațe pe fiul nou-venit pe lume.

Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a transmis Corina Caciuc, pe Instagram, de pe patul de spital.

Liam, primul fiu pe care Laurențiu Reghecampf îl are cu Corina Caciuc are aproape doi ani. Antrenorul mai are alți doi băieți, din căsătoriile anterioare. Alături de Mariana Pfeiffer, care i-a fost soție timp de 13 ani, „Reghe” îl are pe Luca, iar alături de Anamaria Prodan, îl are pe Bebeto.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și