Închide meniul
Foto

Ronnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului!

Publicat: 20 septembrie 2024, 9:14

Reclamă
Ronnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului!

Ronnie O'Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass

Ronnie O'Sullivan şi Laila Rouass / Profimediaimages

The Sun anunţă că Ronnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass. Vestea vine la scurt timp după ce septuplul campion mondial la snooker a suferit o înfrângere ruşinoasă încă din primul tur de la English Open – a pierdut cu He Guoqiang, locul 64 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda snookerului are probleme şi în viaţa privată. Ronnie nu mai este împreună cu actriţa britanică Laila Rouass, cea cu care se logodise încă din 2013 dar nu a mai ajuns la altar.

Ronnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass

Ronnie O’Sullivan şi Laila Rouass (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) au luat-o pe drumuri diferite, după 147 de luni de relaţie. Informaţia a fost confirmată, în presa din Anglia, de un apropiat al celor doi. Dacă în 2022 aceştia s-au despărţit pentru o scurtă durată de timp, acum „ruptura” pare a fi definitivă.

Ronnie şi Laila îşi reluaseră relaţia după despărţirea de acum câţiva ani. El a continuat să posteze fotografii şi să spună lucruri romantice de ocaziile speciale, dar totul s-a oprit.

Au încercat atât de mult, dar pur şi simplu nu funcţionează. Ronnie a petrecut luni şi luni pe drumuri în acest an, participânt la turnee de snooker bine plătite din China şi Arabia Saudită, în timp ce Laila s-a concentrat doar pe cariera ei în actorie.

Reclamă
Reclamă

E multă dragoste între ei, dau au mers în direcţii diferite şi au recunoscut că relaţia lor s-a terminat„, a declarat un apropiat al celor doi pentru thesun.co.uk.

Ronnie şi Laila nu au copii împreună, dar au din alte relaţii. Starul snookerului mondial are trei urmaşi: Taylor-Anne, Lily şi Ronnie Jr . În schimb, actriţa are o fată, pe Inez.

În vârstă de 48 de ani, Ronnie O’Sullivan deţine recordul de break-uri maxime. A  reuşit celebrul „147” de 15 ori. După 147 de luni s-a despărţit de Laila Rouass.

Reclamă

„Racheta” a avut o reacţie incredibilă după eşecul dureros suferit la English Open.

Sunt absolut inutil, de aceea am pierdut. Uitaţi că aş mai putea deveni campion mondial. Nu ştiu de ce mă mai obosesc să joc când o fac în halul ăsta. Puteam la fel de bine să joc doar cu stânga, ar fi fost acelaşi rezultat.

Nu joc deloc bine, trebuie să accept asta, sunt îngrozitor, sunt o ruşine, ratez atât de multe bile. Şi în ultimii ani am ratat multe bile, dar am reuşit să am un joc mai compus, am obţinut câteva rezultate. Dar acum nu îmi iese nimic„, a declarat O’Sullivan.

Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker

Ronnie O’Sullivan a dezvăluit care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu s-ar fi apucat de snooker.

Dacă nu jucam snooker, probabil l-aș fi provocat pe Lewis Hamilton pe o pistă de Formula 1. Cred că îi puteam face față, pentru că sunt destul de deștept într-o mașină. Eram chiar talentat pentru a fi un pilot bun. Cu siguranță aș fi fost campion mondial într-un sport cu motor. Nu mă îndoiesc de asta”, a declarat Ronnie O’Sullivan, citat de eurosport.ro.

O’Sullivan, care umple arenele de snooker la mai toate meciurile sale, s-a comparat cu compatrioţii săi Lewis Hamilton şi Tyson Fury. Hamilton are 7 titluri de campion mondial în Formula 1.

Pe măsură ce îmbătrânește, este greu pentru cineva să fie în fruntea oricărui sport. Sper că oamenii mă apreciază doar pentru felul în care joc snooker. Dacă este pentru personalitatea mea, sunt un tip normal, sunt un introvertit. Cred că trebuie să fii un personaj puternic pentru a trece prin ceea ce am trecut eu la masă, fiind într-un sport competitiv. Lewis Hamilton și Tyson Fury trebuie să aibă caractere puternice”, a subliniat „Racheta”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și