Închide meniul
Foto

Iubita lui Ronnie O’Sullivan, apariţie răvăşitoare la 47 de ani. Laila Rouass s-a fotografiat în costum de baie, iar fanii au reacţionat: „Tu chiar îmbătrâneşti?”

Reclamă

Publicat: 11 aprilie 2023, 20:15

Iubita lui Ronnie O’Sullivan, apariţie răvăşitoare la 47 de ani. Laila Rouass s-a fotografiat în costum de baie, iar fanii au reacţionat: „Tu chiar îmbătrâneşti?”

Iubita lui Ronnie O'Sullivan, apariţie răvăşitoare la 47 de ani

Laila Rouass este într-o relaţie cu starul snooker-ului mondial / Colaj Profimediaimages

Iubita lui Ronnie O’Sullivan a avut o apariţie răvăşitoare, la 47 de ani. Actriţa britanică Laila Rouass s-a fotografiat în costum de baie şi a postat imaginea pe contul de Instagram. A primit mii de aprecieri de la fani, iar comentariile au fost spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De şapte ori campion mondial la snooker, Ronnie O’Sullivan este de mai bine de un deceniu într-o relaţie cu Laila. Anul trecut au făcut anunţul că s-au despărţit, dar la trei luni distanţă au transmis că şi-au rezolvat divergenţele şi că formează din nou un cuplu.

Iubita lui Ronnie O’Sullivan, Laila Rouass, apariţie răvăşitoare la 47 de ani

Ronnie a cunoscut-o pe cunoscuta actriţă când avea 36 de ani şi s-a logodit cu ea în 2013. Nu au ajuns, până acum, în faţa altarului. Laila este de o frumuseţe ieşită din comun şi reuşeşte să îşi „ascundă” vârsta.

Îmbătrânirea este un privilegiu. Nu pierde timp prețios comparându-te cu ceilalți. Dacă vrei să faci schimbări în viața ta… vrei acele schimbări pentru tine și nu pentru că simți că ar fi trebuit să acumulezi ceva până acum.

Am petrecut atât de multe momente gândindu-mă că ar fi trebuit să obțin asta sau asta. Acum mă bucur de lucrurile pe care le am și dacă vreau mai multe… sunt concentrată, determinată, am un scop şi încredere de sine. Este vorba despre a trăi, a iubi și a trece prin toate suișurile și coborâșurile ei. Paște fericit„, a fost mesajul transmis de Laila Rouass pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Laila Rouass (@lailarouass)

Imaginea postată alături de mesaj a fost pe placul urmăritorilor ei. Aceştia s-au grăbit să o felicite: „Paște fericit ție, lui Ronnie și familiei tale. Tu chiar îmbătrânești?”, „Zeiţă!”, „Frumoasă poză, o iubesc”, „Arăţi incredibil!”.

Reclamă 4 / 0/3

Ronnie şi Laila nu au copii împreună, dar au din alte relaţii. Starul snookerului mondial are trei urmaşi: Taylor-Anne (26 de ani), Lily (16 ani) şi Ronnie Jr (15 ani). În schimb, actriţa are o fată de 15 ani, Inez, anunţă thesun.co.uk.

Ronnie O’Sullivan poate intra definitiv în istoria snooker-ului

Ronnie O’Sullivan aşteaptă să participe la o nouă ediţie de Campionat Mondial. E gata să revină la Crucible şi să devină primul jucător din era modernă care câştigă de opt ori titlul suprem.

Anul trecut, Ronnie O’Sullivan a ajuns din nou campion mondial și a intrat în istoria snooker-ului. A egalat recordul vechiului rival, Stephen Hendry, fiecare având acum câte șapte titluri mondiale. De asemenea, el a devenit atunci cel mai în vârstă campion mondial, la 46 de ani.

”Racheta” s-a impus în finala cu Judd Trump, cu 18-13, după un duel pe care l-a dominat pe toată durata lui. A fost al șaptelea titlu mondial, după cele adjudecate în 2001, 2004, 2008, 2012, 2013 și 2020.

Englezul de 46 de ani a și pierdut o finală, 14-18 cu Mark Selby, în 2014. De cealaltă parte, Trump s-a aflat la a treia finală, el câștigând titlul mondial, în 2019, după 18-9 cu John Higgins. Scoțianul îl învinsese în 2011, cu 18-15.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și