Închide meniul
Foto

Tavi Popescu a apărut cu iubita la FCSB – Sepsi! Cum au fost surprinşi cei doi, după ce relaţia lor a fost criticată intens!

Reclamă

Publicat: 11 februarie 2024, 21:18

Tavi Popescu a apărut cu iubita la FCSB – Sepsi! Cum au fost surprinşi cei doi, după ce relaţia lor a fost criticată intens!

Tavi Popescu a apărut cu iubita la FCSB - Sepsi! Cum au fost surprinşi cei doi

Tavi Popescu şi iubita lui / Instagram

Tavi Popescu a apărut cu iubita la FCSB – Sepsi. Relaţia jucătorului „roş-albaştrilor” cu Alina a fost criticată de mai multe persoane. Dumitru Dragomir a fost unul dintre cei care au pus forma slabă a lui Tavi Popescu pe seama relaţiei cu Alina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu e accidentat, iar el urmăreşte partida FCSB – Sepsi, de pe Arena Naţională, alături de iubita lui, Alina.

Tavi Popescu a apărut cu iubita la FCSB – Sepsi!

Potrivit gsp.ro, Tavi Popescu şi Alina au apărut pe Arena Naţională cu 45 de minute înainte de startul partidei.

Alex Băluţă a deschis scorul în meciul FCSB – Sepsi, cu o execuţie superbă, în minutul 16. Cu o victorie în această seară, FCSB se distanţează la 5 puncte de locul 2, Rapid. Giuleştenii i-au învins ieri, în deplasare, cu 1-0, pe cei de la CFR Cluj. Rapid şi CFR Cluj erau înainte de acest meci la egalitate de puncte.

Noul transfer de la FCSB, „Racheta” Nana Antwi, se află şi el în lotul „roş-albaştrilor” pentru partida cu Sepsi. E de aşteptat ca ghanezul să debuteze pentru echipa patronată de Gigi Becali în acest meci.

Reclamă
Tavi Popescu şi iubita lui, Alina, la meciul FCSB - Sepsi / gsp.ro
Tavi Popescu şi iubita lui, Alina, la meciul FCSB – Sepsi / gsp.ro

Dumitru Dragomir, mai multe declaraţii acide la adresa lui Tavi Popescu din cauza relaţiei

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Tavi Popescu din cauza relaţiei pe care o are cu Alina. Anterior, „Oracolul din Bălceşti” îl avertiza pe Tavi Popescu să nu ajungă ca Irinel Columbeanu.

Când dai de dragoste, iubire… Iubirea prea multă strică fotbalistul, dar băutura nu. Din experiența mea, toți care au băut, toți au jucat la nivelul cel mai mare și până la adânci bătrâneți. Iar o să mă înjure unii, iar eu nici n-am fost băutor.

Lipsa somnului distruge totul la fotbaliști. Iar cu o fată care îți mănâncă vigoarea, nu mai ai nicio șansă. Cazi lat! Dacă n-ai educație, e gata. Dacă te duci o dată, de două ori pe săptămână cu ea, e în regulă, dacă nu, o lași dracului de iubire”, declara Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu

”Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua (n.r.: FCSB). Să aibă grijă Steaua (n.r: FCSB) de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint și eu”, a spus Mitică Dragomir la fanatik.ro.

”Doar ce am citit, că e periculos. Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus”, a mai spus „Oracolul din Bălceşti” pentru sursa citată.

Gigi Becali, derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui

Gigi Becali a fost şi el protagonistul unui derapaj la adresa lui Tavi Popescu şi a iubitei acestuia. Patronul FCSB-ului

Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri. 

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână». 

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva… 

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, declara Gigi Becali.

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și