Închide meniul

A fost show total la Gala Hexagone, în AntenaPLAY! Bătaie de vis la Paris. Cine a câştigat main-eventul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 ianuarie 2023, 23:50

A fost show total la Gala Hexagone, în AntenaPLAY! Bătaie de vis la Paris. Cine a câştigat main-eventul

Hexagone

Promoția Hexagone are un nou eveniment în capitala Franței. Evenimentul este transmis în direct de AntenaPLAY.

Bătaie de vis la Paris! Promoția Hexagone are un nou eveniment în capitala Franței. Evenimentul este transmis în direct de AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala începe la ora 21:30 şi va fi în AntenaPLAY. Main Event-ul  a fost un meci de centură dintre Ernesta Kareckaite şi Laetitia Blot. Cele două s-au luptat pentru titlul la 56.7kg, iar Ernesta Kareckaite a fost cea care a câştigat centura.

Toate luptele din Gala Hexagone le vedeţi în AntenaPlay.

URMĂREŞTE LUPTELE DIN GALA HEXAGONE ÎN ANTENAPLAY

Laetitia Blot, una dintre cele mai bune franțuzoaice din MMA, se bate pentru centură cu Ernesta Kareckaite din Lituania, în AntenaPLAY. Ceie două au luptat una împotriva celeilalte și în 2021. Atunci, meciul dintre ele s-a terminat la egalitate.

Co main event-ul este între francezul Yazid Chouchane și englezul Chris Fishgold. Acesta din urmă a fost campion Cage Warriors, una dintre cele mai puternice promoții din Europa. Apoi, a avut un contract de 4 meciuri în UFC, dar a câștigat doar unul.

Reclamă

Adversarul său are un palmares foarte bun în UAE Warriors, una dintre cele mai puternice promoții din lume. Yazid are 3-1 recordul în UAEW.

Un alt meci interesant este între două franțuzoaice, Stepahnie Page și Eva Dourthe. Stephanie are în palmares meciuri în promoții puternice ca Bellator, Combate Global sau Hexagone. Adversara sa a fost campioana promoției EBD în 2018.

Iată mai jos fight card-ul galei:

Reclamă 4 / 0/3

1. 70kg: Parwaiz Arabzai FRA vs Nika Kobaxidze GEO
2. 70kg: Wilson Varela FRA vs Kacper Brozdziak POL
3. 93kg: Damien Remy FRA vs Martin Horsky CZE
4. 61kg: Priscila de Souza BRA vs Nora Cornolle FRA
5. 84kg: Matthieu Duclos FRA vs Tobiasz Lewandowski POL
6. 52kg: Stephanie Page FRA vs Eva Dourthe FRA
7. 77kg: Romain Debienne FRA vs Victor Verchere FRA
8. 64kg: Dean Garnett ENG vs Miguel Haro FRA
9. 73kg: Chris Fishgold ENG vs Yazid Chouchane FRA
10. 56kg: Laetitia Blot FRA vs Ernesta Kareckaite LIT

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și