Închide meniul
EXCLUSIV

Cristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 21:34 / Actualizat: 22 mai 2024, 14:28

Reclamă
Cristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton

Cristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton

Colaj AntenaSport

Cristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Şerban are 21 de ani şi visează să-i ia locul lui Toto Wolff la şefia Mercedes şi lucrează să aducă Formula 1 şi la noi. Ea a doborât orice barieră ca să-l cunoască pe Hamilton şi să participe la un internship într-o fabrică Mercedes.

Cristina a ajuns prima oară la o cursa de Formula 1 pe circuitul de la Hungaroring. Şi a trecut ca în filme de şapte filtre de pază ca să ajungă să stea de vorbă cu idolul Lewis Hamilton. Ăentru Mercedes şi Cristina Şerban urmează  Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, care e în acest weekend (24-26 mai) pe AntenaPLAY. Calificările sunt pe 25 mai, de la ora 17:00, pe Antena 3 CNN, iar cursa e pe 26 mai, de la ora 16:00, pe Antena 1.

Cristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton

Am schimbat numele lui tata de pe telefon, din „tata” am scris „Lewis Hamilton”, i-am zis „sună-mă”, m-am dus pe pod şi nu a îndrăznit nimeni să mă oprească, că vorbeam cu Lewis Hamilton!„, a povestit Cristina Şerban în exclusivitate pentru AntenaSport.

Românca l-a incurajat pe Lewis Hamilton să câştige duelul cu Vettel de atunci. „L-am luat de mână, m-am uitat în ochii lui şi i-am zis: „You are Lewis Hamilton, come on!” Şi ziua următoare a câştigat cursa! Ne-a văzut în tribune cu steagul nostru, că aşa ne-am remarcat şi a început să ne facă cu mâna! Şi a făcut aşa (bate in piept) din inima la mine„, a mai spus Cristina Şerban.

Reclamă
Reclamă 4

Cristina studiaza în America, la Universitatea din Rochester, New York, şi are schiţe cu toate cursele de Formula 1. Tot în Ungaria, Cristina l-a cunoscut şi pe boss-ul Mercedes, Toto Wolff. L-a pândit în hotel şi l-a convins să o primească în practică la fabrica Mercedes din Anglia.

Am început să îi arăt caietul, statisticile, încercam eu să îi explic cum să câştige cursa. Şi a scos cartea de vizită din mână şi a zis: „Vreau să lucrezi cu noi, eşti foarte bună„, a mai povestit Cristina Şerban.

Când a ajuns în fabrică, ea a fost aleasă dintre 1000 de candidaţi şi a fost pusă să facă transcriptul la cursa de Formula 1„, a spus şi Mirela Şerban, mama Cristinei. Cristina are şi numărul de telefon al lui Toto Wolff.

Reclamă

„Se termină cu cifra 7. I-am spus că suntem din România, a spus că şi tatăl lui a fost din România„, a glumit Cristina. „Lucrează la un proiect foarte mare. Am început să lucrăm la acest proiect (n.r. – să aducă Formula 1 în România), suntem în faza incipientă„, a spus şi Adrian Şerban, tatăl Cristinei.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

8:31

FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57 15 iun.

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și