Închide meniul

Lovitură pentru Ferrari! Unul dintre şefii Scuderiei a semnat cu Aston Martin

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 15:18

Reclamă
Lovitură pentru Ferrari! Unul dintre şefii Scuderiei a semnat cu Aston Martin

Lovitură pentru Ferrari! Unul dintre şefii Scuderiei a semnat cu Aston Martin

Enrico Cardile, în timpul unui interviu/ Profimedia

Lovitură pentru Ferrari! Unul dintre şefii Scuderiei a plecat de la echipă şi a fost deja prezentat oficial la Aston Martin. Enrico Cardile se va alături echipei britanice, care încearcă să mai dea o lovitură şi să-l convingă pe Adrian Newey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ferrari a anunţat luni despărţirea de Enrico Cardile, unul dintre directorii tehnici ai echipei. La doar o zi distanţă, acesta a fost prezentat oficial la Aston Martin.

Lovitură pentru Ferrari! Unul dintre şefii Scuderiei a semnat cu Aston Martin

După Enrico Cardile, Lawrence Stroll, patronul de la Aston Martin, vrea să-l aducă la echipă şi pe Adrian Newey. Unul dintre cei mai renumiţi ingineri din Formula 1 se va despărţi de Red Bull, la finalul actualului sezon.

Enrico Cardile se desparte de Ferrari după nu mai puţini de 20 de ani petrecuţi la echipa din Maranello. Pe lângă acesta, Aston Martin a anunţat, în urmă cu o săptămână, şi faptul că Andy Cowell, fostul inginer de la Mercedes, se va alătura echipei din sezonul viitor.

Aston Martin se pregăteşte intens astfel pentru 2026, atunci când vor exista mai multe schimbări în Formula 1.

Reclamă
Reclamă 4

„Îmi face plăcere să-i urez bun-venit lui Enrico la Aston Martin, deoarece căutăm să consolidăm echipa tehnică, înainte de modificările majore din 2026. Sunt încântat că vom continua să atragem talente de talie mondială în echipa noastră.

Enrico împărtăşeşte motivaţia mea de a avea succes în Formula 1 şi va avea toate resursele la dispoziţie pentru a face această ambiţie o realitate. Împreună cu Andy Cowell, care se va alătura în calitate de CEO al grupului în octombrie, şi liderii noştri actuali, construim o echipă formidabilă„, a anunţat Lawrence Stroll, citat de sport.es.

Următoarea cursă din Formula 1 se va desfăşura în Ungaria. Marele Premiu de la Hungaroring va fi live, în perioada 19-21 iulie, pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

„Trăiesc un coşmar!” Charles Leclerc, la pământ după Marele Premiu al Marii Britanii

Charles Leclerc este la pământ după Marele Premiu al Marii Britanii. Pilotul celor de la Ferrari a terminat pe locul 14 cursa de la Silverstone, fiind unul dintre piloţii întârziaţia care au fost depăşiţi de cei din fruntea clasamentului.

Leclerc a plecat de pe locul 11 şi spera să îşi ia revanşa pentru ziua nereuşită de sâmbătă. Cu toate acestea, ploaia şi deciziile greşite luate de Ferrari l-au costat pe monegasc. Carlos Sainz, coechipierul său, a încheiat pe locul 5.

Totul s-a dus în momentul în care am ales pneurile intermediare. Ploaia ne-a distrus pneurile. Trăiesc un coşmar de câteva curse, trebuie să ieşim imediat din această situaţie.

Am avut un start bun, apoi am simţi că începe ploaia în virajul 15 şi am decis să intru la boxe pentru a trece pe intermediare. Din păcate, ploaia a venit 8 tururi mai târziu şi asta ne-a distrus. Vom analiza totul pentru a înţelege dacă puteam face mai multe”, a spus Charles Leclerc, citat de gazzetta.it.„Nervos, demoralizat şi lipsit de încredere”, a fost modul în care jurnaliştii italieni l-au descris pe Leclerc după cursa de la Silverstone.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și