Închide meniul

„Una dintre cele mai slabe sesiuni!” Lewis Hamilton, reacţie vehementă după primele antrenamente din Australia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 10:58 / Actualizat: 22 martie 2024, 15:29

„Una dintre cele mai slabe sesiuni! Lewis Hamilton, reacţie vehementă după primele antrenamente din Australia

Lewis Hamilton, reacţie vehementă după primele antrenamente din Australia

Lewis Hamilton/ Profimedia

Lewis Hamilton a avut o reacţie vehementă, după primele antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 din Australia. Pilotul de la Mercedes s-a declarat extrem de dezamăgit de cum s-a comportat monopostul său, în a doua sesiune de pe circuitul din Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu de Formula 1™ al Australiei se vede live, în acest week-end, în AntenaPLAY şi pe Antena 3 CNN. Cursa va fi duminică, de la ora 5:45, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Lewis Hamilton, reacţie vehementă după primele antrenamente din Australia

Lewis Hamilton a încheiat pe nouă prima sesiune de antrenamente din Melborune, cu timpul de 1.18.771, la distanţă de două zecimi faţă de cel mai bun timp, bifat de Lando Norris. Britanicul s-a declarat mulţumit de această sesiune, mărturisind însă că au existat schimbări la monopostul său pentru cea de-a doua.

În a doua sesiune de antrenamente, Lewis Hamilton a încheiat penultimul, cu un timp mai slab faţă de prima sesiune, anume 1.18.834. George Russell, coechipierul său de la Mercedes, s-a clasat pe locul şase la finalul antrenamentelor libere, primul loc fiind ocupat de Charles Leclerc.

„Evident că nu mă simt bine. Am avut una dintre cele mai slabe sesiune de antrenamente din ultima perioadă. Prima a fost destul de bună. Maşina a rulat într-un fel, am simţit-o bine, apoi a devenit din ce în ce mai rău. Am făcut nişte schimbări, schimbări mari…ei bine, am făcut câteva schimbări mari şi în a doua sesiune de antrenamente ne-a fost greu.

Reclamă

După această sesiune, mă simt mai neîncrezptor ca niciodată în această maşină, dar există aspecte pozitive din prima sesiune pe care am făcut-o”, a declarat Lewis Hamilton, conform formula1.com.

Şi Toto Wolff a fost dezamăgit de performanţa monopostului Mercedes, din a doua sesiune de antrenamente din Australia. Şeful echipei germane a oferit explicaţii pentru ceea ce s-a întâmplat.

„Cred că în a doua sesiune am trecut printr-o schimbare de set-up destul de dramatică pentru Lewis şi asta a avut un efect invers masiv. Dar acesta este motivul pentru care avem antrenamente.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aş spune că nu sunt frustrat, nu aş spune adevărul, cu siguranţă suntem. Încercăm atât de mult în toate direcţiile dar se pare că nu am găsit glonţul de argint încă, care ne va ajuta să ne ducem în direcţia cea bună”, a declarat şi Toto Wolff.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și