Închide meniul

AS.ro LIVE | Ionuţ Popa, invitatul lui Dan Pavel (10:30). Preşedintele de la CS Dinamo, dezvăluiri de senzaţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 21:57

AS.ro LIVE | Ionuţ Popa, invitatul lui Dan Pavel (10:30). Preşedintele de la CS Dinamo, dezvăluiri de senzaţie

AS.ro LIVE | Ionuţ Popa, invitatul lui Dan Pavel (10:30)

Ionuţ Popa/ Facebook CS Dinamo

Ionuţ Popa va fi invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE, care începe de la ora 10:30. Preşedintele CS Dinamo vine cu dezvăluiri de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popa va oferi declaraţii şi despre David Popovici, sportivul de la CS Dinamo, care în această perioadă participă la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Competiţia se vede live în AntenaPLAY.

AS.ro LIVE | Ionuţ Popa, invitatul lui Dan Pavel (10:30)

Ionuţ Popa va oferi detalii şi din interiorul clubului Dinamo. Acesta va dezvălui şi în ce stadiu este proiectul pentru noul stadion din Ştefan cel Mare, aşteptat de fanii alb-roşilor.

Ionuţ Popa a fost numit preşedinte la CS Dinamo în urmă cu mai bine de trei ani, mai exact pe 22 iunie 2020. La momentul respectiv, acesta a fost numit în conducerea clubului doar pentru trei luni, însă şi în prezent ocupă postul de preşedinte al clubului din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Popa a avut, de-a lungul timpului, doar cuvinte de laudă la adresa lui David Popovici, sportiv legitimat la CS Dinamo, după ce a făcut trecerea de la CSA Steaua.

Reclamă

„Este un băiat modest, discret, dar în spatele acestui mister se află foarte mult bun simț și un băiat profesionist. Are foarte multe reguli referitoare la principiul de viață și la pregătire.

Cred ca această planificare riguroasă a procesului de antrenament este foarte importantă. Avem un contract cu toate recompensele. Cluburile pot asigura 50% din premiere.

Pur și simplu am comunicat. Am plecat cu ultima șansă pentru că el era în curte la colegii de la Steaua. Am comunicat, iar tatăl lui mi-a spus că a simțit că am avut cel mai mic nivel protocolar în comunicare. Am comunicat deschis. I-am spus că nu ne interesează partea financiară. Am făcut un tur al clubului, am discutat.

Reclamă 4 / 0/3

Spre deosebire de contracandidați, am fost mai deschiși. Problema a fost dacă noi ne puteam ridica la ce își dorește David. Mihai Popovici ne-a sunat și ne-a spus că a luat decizia de a semna cu Dinamo. Am discutat clauzele pe un draft și asta a fost tot”, spunea Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și