Închide meniul

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 18:08

Reclamă
„Dezamăgitor! Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul suferit de olteni cu Maribor, în turul secund preliminar din Conference League. Fostul preşedinte al formaţiei din Bănie a fost extrem de dezamăgit de prestaţia echipei lui Costel Gâlcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maribor a învins-o pe Universitatea Craiova cu 2-0. Meciul s-a văzut în direct pe Antena Stars şi live în AntenaPLAY.

Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor

Sorin Cârţu a subliniat evoluţia admirabilă a celor de la Corvinul, care a remizat cu Rijeka, vicecampioana Croaţiei. Acesta a transmis că aşteaptă şi meciul retur, însă s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o oltenii în deplasarea de pe terenul lui Maribor.

De asemenea, Cârţu l-a taxat şi pe Maldonado, care i-a lăsat pe olteni în inferioritate numerică în prima repriză, şi s-a declarat surprins şi de alegerile lui Costel Gâlcă din primul 11.

„A fost dezamăgitor. Nu am speranţe pentru retur. Se pot întâmpla multe, dar…Nu prea poţi să faci o analiză. Şi în momentele acelea, când s-a jucat 11 contra 11, Maribor nu a arătat ca o sperietoare, a fost ocazia lui Ivan. Dar multe mingi pierdute. O atitudine nespecifică pentru un meci din Europa.

Reclamă
Reclamă 4

Nici mie nu-mi convine. Suntem în zona de „Cupă Balcanică”, jucăm cu anumite echipe…am jucat cu Laci, anul acesta am jucat cu Maribor. Nu sunt echipe de speriat. Atitudinea nu a fost specifică pentru un meci din Cupe Europene, trebuia un astfel de tonus, o altă concentrare. Mie mi-au dat impresia că jucau un meci amical. Asta a fost impresia, şi când au jucat 11 contra 11.

Mă gândeam că poate obţin un rezultat mai strâns, nu să primeşti golul acela pe care l-au primit. Se vede că mereu e o interpretare greşită a fundaşilor laterali, cum a fost faza la golul doi, uşor primit.

Pe mine mă interesează să văd meci internaţional. O echipă care nu are intensitate internaţională, nu prea poţi să te prezinţi aşa. Asta am văzut în primul meci. N-aş vrea să trag o concluzie radicală, să aşteptăm şi returul.

Reclamă

Putem spune că a avut ghinion, dar eşti obligat să fii concentrat în orice moment. Tot anul ai muncit, ai tras…câştigi barajul şi ieşi din primul tur, e deranjant. Mi se pare ruşinos, ce am jucat noi şi ce a jucat Corvinul, echipă din Liga a 2-a, o echipă cu foame de performanţă. Nu am văzut Corvinul, dar ce am văzut acolo mi-aş fi dorit să văd şi la echipa noastră, atitudine, să accepţi presiunea. Să te comporţi într-un mod pozitiv.

M-a surprins primul 11…Ivan atacant central, nu prea a reuşit pe poziţia aceasta. Echipa are nevoie de alt vârf”, a declarat Sorin Cârţu, conform digisport.ro.

Ultrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0

Ultrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Fanii au avut reacții dure la finalul meciului din Slovenia, din turul 2 preliminar al Conference League, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY și pe Antena Stars.

Costel Gâlcă a forțat în atac cu Alex Mitriță și Andrei Ivan, dar problema a fost în centrul defensivei. Maldonado a făcut o eroare incredibilă după o jumătate de oră de joc și a fost eliminat. A văzut cartonaș roșu pentru un fault din poziție de ultim apărător. După pauză, Repas (57) și Jakupovic (88) au înscris golurile lui Maribor, care este favorită înaintea meciului decisiv din Bănie.

Suporterii au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a clubului și au cerut ca doi jucători să fie dați afară de urgență. Maldonado și Căpățînă au fost făcuți praf de susținătorii Universității Craiova.

Lui Maldonado trebuie să i se rezilieze contractul în seara asta!”, „Maldonado OUT”, „Maldonado trebuia reziliat după primul meci. Este evident că omul este gafeur de meserie”, „Obsesiile lui Gâlcă, Crețu, Zaikov și Ivan l-au îngropat”, „Cât îl mai ținem pe Căpățînă în teren. Niciodată nu a arătat că este fotbalist, dar tot se insista cu el. La golul 2 spectator…”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și