Închide meniul

Răzvan Lucescu, după Bruges – PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League: „Nu s-a hotărât nimic. Putem obţine calificarea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2024, 8:58

Răzvan Lucescu, după Bruges – PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League: „Nu s-a hotărât nimic. Putem obţine calificarea

Răzvan Lucescu, după Bruges - PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Răzvan Lucescu a oferit primele declaraţii după Bruges – PAOK 1-0, din turul sferturilor Conference League. Antrenorul liderului din Grecia e sigur că echipa sa poate remonta diferenţa din Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferenţa putea fi şi mai mare dacă portarul lui Lucescu nu ar fi apărat un penalty. Dominik Kotarski a apărat şutul lui Igor Thiago şi partida s-a încheiat cu victoria la limită a belgienilor, 1-0.

Răzvan Lucescu, după Bruges – PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League

„Fiecare joc este diferit. Brugge are o altă față departe de casă. Vom avea o atmosferă fantastică de partea noastră. Nu s-a hotărât nimic, joia viitoare cu prezența fanilor noștri putem obține calificarea”, a spus Lucescu, citat de presa din Grecia.

„Este evident că cele mai bune rezultate vin atunci când suntem concentrați și când suntem capabili să reacționăm cu sânge rece în situații dificile. Rezultate vin atunci când suntem concentrați și când suntem capabili să reacționăm cu sânge rece în situații dificile. De aceea pregătim echipa pentru fiecare meci. Fiecare jucător din acest grup este important.

Am căpătat încredere pe tot parcursul acestei competiții și vom aborda cu încredere meciul. Odată terminat acest meci, ne vom uita la următorul”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de uefa.com.

Reclamă

Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda

Răzvan Lucescu a avut parte de un moment încins cu Matias Almeyda, antrenorul lui AEK Atena, după ce PAOK a scos un rezultat de egalitate, 2-2, pe terenul rivalei în lupta la titlu. AEK a condus cu 2-0, dar echipa fostului nostru selecţioner a egalat în minutul 89, după reuşita lui Magomed Ozdoev.

Cei doi antrenori şi-au dat mâna, dar au urmat aproximativ 20 de secunde în care s-au înfruntat, timp în care antrenorul lui AEK a părut să îi reproşeze mai multe lucruri românului.

Totuşi, înconjuraţi de oameni din ambele staffuri, cei doi au dat dovadă de respect şi nu s-a pus problema să ajungă la un conflict. Lucescu şi Almeyda au mers spre vestiare, românul fiind cel care a avut de sărbătorit după rezultatul care îl menţine pe primul loc în Grecia.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericit, pentru că am obţinut un rezultat bun, pe un stadion dificil, împotriva unei echipe bune. Sunt şi mai mulţumit pentru ca am dat dovadă de caracter când am fost conduşi cu 2-0. Am căutat chiar şi golul 3, chiar dacă a fost riscant.

Suntem într-o situaţie foarte bună. Am jucat meciul cu numărul 50, un sezon mare pentru noi. Nu credeam în vară că ne vom afla aici, suntem şi în sferturile unei cupe europene. Mai avem multe meciuri în faţa noastră şi vom da totul pentru a ne îndeplini obiectivele”, a spus Lucescu, citat de sport24.gr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și