Închide meniul
VIDEO & FOTO

„Vă rog să îmi spuneți Einstein” Antrenorul care a atras toate privirile la startul Cupei Asiei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 19:29

„Vă rog să îmi spuneți Einstein” Antrenorul care a atras toate privirile la startul Cupei Asiei

Selecționata lui Petar Segrt s-a calificat în premieră la Cupa Asiei

Petar Segrt / Profimedia

El este antrenorul care a atras toate privirile la startul Cupei Asiei. Este vorba despre selecționerul Petar Segrt, care pregătește echipa națională din Tadjikistan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata lui „Einstein” a remizat în prima partidă din Grupa A a competiției cu naționala din China, scor 0-0. Partida, la fel ca meciurile de la Cupa Asiei, a fost live în AntenaPLAY.

„Vă rog să îmi spuneți Einstein” Antrenorul care a atras toate privirile la startul Cupei Asiei. Declarația senzațională a lui Petar Segrt

Selecționerul naționalei din Tadjikistan și-a atras porecla „Einstein” datorită faptului că seamană izbitor cu celebrul om de știință Albert Einstein.

Selecționerul a spus, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că accepta această poreclă pentru că fanilor din Tadjikistan le place să îl numească astfel. (VEZI IMAGINI CU SELECȚIONERUL PETAR SEGRT ÎN GALERIA FOTO).

„Dacă fanilor din Tadjikistan le place să-mi zică Einstein, trebuie să accept. Poate e din cauza părului meu. Vă rog, spuneți-mi Einstein”, a spus Petar Segrt, în cadrul unei conferințe de presă, citat de sport.ro.

Reclamă

De asemenea, fanii echipei naționale au reacționat rapid prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia au postat mesaje precum: „Tadjikistan e o echipă promițătoare, nu e de mirare asta câtă vreme antrenorul ei e Einstein” și „Ce face Albert Einstein în Tadjikistan?”.

CV-ul selecționerului Petar Segrt este cel puțin interesant. În cariera sa, croatul le-a pregătit pe SV Reid, din Austria și pe naționalele din Georgia, Afghanistan și Maldive.

Pregătește echipa națională din Tadjikistan în anul 2022 și a reușit să califice selecționata pentru prima dată la Cupa Asiei. De la momentul în care a preluat naționala din țara ex-sovietică, Petar a adunat 20 de partide pe banca primei reprezentative și a fost învins de doar 4 ori.

Reclamă 4 / 0/3

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY

Avem cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Specialiștii au analizat echipele naționale care se luptă pentru câștigarea competiției.

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

  • Japonia – 3
  • Coreea de Sud – 5.5
  • Australia – 7.5
  • Iran – 8
  • Arabia Saudită – 9
  • Qatar – 12
  • Emiratele Arabe Unite – 26
  • Uzbekistan – 29
  • Iraq – 34

Celelalte echipe naționale care fac parte din această competiție au o cotă mai mare de 40 la câștigarea trofeului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și