Închide meniul
VIDEO

Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei, după un meci nebun cu Iran! Ţara gazdă îşi va apăra trofeul în faţa Iordaniei

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 19:10

Reclamă
Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei, după un meci nebun cu Iran! Ţara gazdă îşi va apăra trofeul în faţa Iordaniei

Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei, după un meci nebun cu Iran

Jucătorii din Qatar, sărbătorind calificarea în finala Cupei Asiei / Profimedia

Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei, după un meci nebun cu Iran! Ţara gazdă a turneului final s-a impus cu 3-2 şi revine în ultimul act al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În marea finală, Qatar va juca împotriva Iordaniei, echipă care s-a calificat în ultimul act după ce a învins Coreea de Sud în semifinale, scor 2-0. Finala Cupei Asiei 2023 va fi sâmbătă, de la ora 17:00, LIVE în AntenaPLAY.

Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei, după un meci nebun cu Iran

Update 19:10: Fluier final în Iran – Qatar 2-3! Ţara gazdă s-a calificat în marea finală la capătul unui meci nebun.

Min. 90+13: Iran – Qatar 2-3! Iran a avut şansa de a trimite partida în prelungiri, dar şutul lui Jahanbakhsh a lovit bara.

Min. 90+2: Iran – Qatar 2-3! Iranienii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Khalizadeh.

Reclamă

Min. 82: Iran – Qatar 2-3! Nebunie la Doha! Almoez Ali a marcat cu câteva minute înainte de final, după ce a interceptat în interiorul careului şutul lui Hatem.

Min. 51: Iran – Qatar 2-2! Jahanbakhsh a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde după ce a transformat un penalty.

Update: David Beckham este prezent la semifinala dintre Iran şi Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 43: Iran – Qatar 1-2! Răsturnare spectaculoasă de situaţie! Qatarul a preluat conducerea, după ce Iranul deschisese scorul. Afif a marcat, din pasa lui Fathi

Min. 17: Iran – Qatar 1-1! Abdulsallam a restabilit egalitatea, cu un şut deviat.

Min. 4: Iran – Qatar 1-0! Azmoun a deschis scorul cu o execuţie superbă.

Min. 1: A început a doua semifinală de la Cupa Asiei.

De trei ori campioană a Asiei, Iran nu a ma ajuns în finală de la ediţia din 1976, ediţie pe care a şi câştigăt-o. În 2019, Iran s-a oprit în semifinale, după înfrângerea cu Japonia, scor 0-3.

La ediţia din acest an, Iran a câştigat Grupa C din care au mai făcut parte Emiratele Arabe Unite, Palestina şi Hong Kong, cu maximum de puncte. În optimi, Iran a trecut de Siria la loviturile de departajare, după 1-1 în 120 de minute, în timp ce în sferturi a învins Japonia în mod dramatic, cu 2-1. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+6 din penalty de Jahanbakhsh.

De partea cealaltă, Qatar va juca pentru a doua oară în finala Cupei Asiei. Prima oară se întâmpla chiar la ediţia precedentă, din 2019, atunci când învingea Japonia în ultimul act.

Reclamă

La ediţia din acest an, Qatar a câştigat Grupa A, obţinând trei victorii cu Tadjikistan, China şi Liban. În optimi, Qatar a trecut de Palestina (2-1), în timp ce în sferturi a avut o misiune dificilă cu Uzbekistan, pe care a învins-o la loviturile de departajare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și