Închide meniul
VIDEO

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2024, 19:00

Reclamă
Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală

Jucătorii din Iordania, în timpul semifinalei cu Coreea de Sud de la Cupa Asiei 2023 / Profimedia

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală. Sud-coreenii s-au numărat printre favoriţii la câştigarea trofeului, dar au cedat în faţa Iordaniei, care s-a impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Naimat a deschis scorul în minutul 53, după care Al-Tamari a fost autorul unei curse de excepţie. El a pornit din propria jumătate de teren şi l-a învins cu un şut din afara careului pe portarul Jo. Astfel, echipa lui Son şi Klinsmann a ratat şansa de a juca cu trofeul pe masă, în timp ce Iordania s-a calificat pentru prima oară în marea finală. Iordania îşi va afla adversara miercuri, de la ora 17:00, atunci când se va juca a doua semifinală de la Cupa Asiei. Partida dintre Iran şi Qatar va fi LIVE în AntenaPLAY.

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală

Update 19:00: Fluier final în Iordania – Coreea de Sud 2-0! Surpriză uriaşă la Cupa Asiei 2023! Coreea de Sud, una dintre marile favorite la cucerirea trofeului, a fost învinsă de Iordania, ţară care va merge pentru prima oară în finala Cupei Asiei.

Min. 66: Iordania – Coreea de Sud 2-0! Gooool Al-Tamari! Jucătorul celor de la Montpellier a înscris după o cursă fenomenală, începută în propria jumătate de teren, iar Iordania este foarte aproape de marea finală de la Cupa Asiei.

Min. 53: Iordania – Coreea de Sud 1-0! Gooool Al Naimat! După o eroare a sud-coreenilor, Al-Tamari a recuperat şi i-a pasat decisiv atacantului de la Al Ahli Doha, care a înscris cu o „scăriţă” superbă.

Reclamă

Min. 1: A început prima semifinală de la Cupa Asiei 2023.

Sud-coreeni au ajuns cu mari emoţii în semifinalele competiţiei. După ce au terminat pe 2 în Grupa E, Son şi compania au trecut la penalty-uri de Arabia Saudită şi în prelungiri de Australia.

De partea cealaltă, Iordania a fost pe 3 în Grupa E şi le-a învins apoi pe Irak şi Tajikistan. Meciul cu irakienii a fost cu adevărat dramatic. Iordanienii au fost conduşi cu 2-1 până în minutul 90+5, câştigând meciul în timp regulamentar.

Reclamă 4 / 0/3

În cealaltă semifinală, programată miercuri, de la ora 17:00, se vor întâlni Iran şi Qatar. Marea finală va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și