Închide meniul

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. A plecat de la Cupa Asiei direct la meciul echipei de club

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 16:41

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. A plecat de la Cupa Asiei direct la meciul echipei de club

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore

Takumi Minamino / Profimedia

Cazul incredibil al unui japonez, care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. După ce selecționata niponă a fost eliminată dramatic de la Cupa Asiei, jucătorul în cauză a s-a dus direct la echipa de club, acolo unde a fost utilizat de tehnician, fără ca oboseala acestuia să conteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Takumi Minamino, în vârstă de 29 de ani, care a avut parte de un sfârșit de săptămână „de foc”. Sâmbătă a jucat, din minutul 67, în meciul Japoniei cu selecționata din Iran, de la Cupa Asiei, partidă la finalul căreia niponii au fost eliminați de la turneul final, după un 1-2 care a fost exclusiv în AntenaPLAY. Meciul cu Iran a început la ora 15:30, ora României, dar niponul avea să aibă parte de un nou meci, chiar în următoarea zi.

Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore

După eliminarea Japoniei, Minamino a mers la echipa de club, AS Monaco și a fost inclus în lot pentru partida cu La Havre, care s-a jucat duminică, începând cu ora 14:00. A fost introdus în minutul 71 al partidei care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Cazul lui Takumi Minamino a intrat în atenția presei internaționale. Jurnaliștii de la RMC Sport s-au arătat revoltați de situația niponului, și au catalogat decizia antrenorului de la AS Monaco drept „o nebunie”.

„E o nebunie! A jucat ieri 25 de minute în Qatar la meciul Japonia – Iran, iar apoi a călătorit la Monaco și a intrat pentru ultimele 20 de minute. Două meciuri în 24 de ore, pe două continente, ținând cont și de dezamăgirea eliminării Japoniei și de oboseala fizică”, a notat sursa citată anterior.

Reclamă

AS Monaco l-a adus pe Minamino de la Liverpool, în 2022, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. De la startul acestui sezon competițional, japonezul a adunat 16 meciuri pentru echipa din Ligue 1, pentru care a marcat 5 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Mijlocașul a jucat în toate cele 5 meciuri de la Cupa Asiei pentru națioanala Japoniei.

Imagini memorabile la Cupa Asiei: jucătorii Iranului au plâns în hohote

Imagini memorabile la Cupa Asiei! Fotbaliştii Iranului au plâns în hohote la finalul partidei cu Japonia (2-1), din sferturile de finală ale competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Iranienii au dat lovitura în al şaselea minut al prelungirilor, după un penalty comis de niponi şi transformat de Alireza Jahanbakhsh. A urmat bucuria nebună după golul marcat.

Dar imaginile spectaculoase au fost surprinse după fluierul de final al partidei, atunci când jucătorii lui Amir Ghalenoei au plâns şi au căzut în genunchi pe gazon.

Momentul a continuat şi în tribune, acolo unde parcă fanilor Iranului nu le venea să creadă ce performanţă au reuşit favoriţii lor, care au ajuns la 16 meciuri fără eşec de când Ghalenoei a fost numit selecţioner, în martie 2023. (VEZI AICI VIDEO)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și