Închide meniul

„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 martie 2024, 8:43

„Are o viteză în plus faţă de Coman Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!

Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu

Florinel Coman şi Ianis Hagi, într-un meci pentru naţională / Profimedia Images

Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu, Alex Mitriţă. Gică Craioveanu a subliniat că Mitriţă şi Coman sunt cei mai buni dribleuri din campionatul nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craioveanu a punctat însă că jucătorul Universităţii Craiova ar avea o viteză în plus faţă de Florinel Coman.

„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!

Pentru mine, (n.r. – Mitriţă) e cel mai diferit jucător din campionatul României. Poţi să-mi spui tu despre Coman, despre cine vrei, dar mi se pare că Mitriţă are o viteză în plus, are gol, intră foarte bine în combinaţii. 

Ca dribleur, amândoi (n.r. – Mitriţă şi Coman) sunt cei mai buni din România, dar nu ştiu de ce cred că dacă Mitriţă ar fi la fel de motivat ar avea plusul ăsta, că marchează mai uşor. 

(n.r. – despre convocarea în naţională) Va depinde mult de Edi, dacă-l vede motivat. Eu cred că Mitriţă ar trebui să discute cu Edi, că între fotbalişti ne înţelegem”, a declarat Gică Craioveanu pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gică Craioveanu are 25 de prezenţe în naţionala României, pentru care a marcat 4 goluri. Craioveanu a marcat 61 de goluri în 129 de partide pentru Universitatea Craiova, după care s-a transferat în Spania. Gică Craioveanu a impresionat şi în Spania, acolo unde a evoluat pentru Real Sociedad, Villareal şi Getafe.

„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”

Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri despre situaţia lui Alex Mitriţă. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu a fost convocat la echipa naţională, pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Selecţionerul a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord şi susţine că orice jucător are uşa deschisă, dar va fi o misiune dificilă pentru cei care nu au fost convocaţi să prindă „trenul din mers”.

Reclamă 4 / 0/3

„La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord.

Faptul că nu a avut mentalitate competitivă a făcut să nu realizeze lucruri mai mărețe”

De asemenea, Edi Iordănescu a dezvăluit şi motivele pentru care nu a apelat la Alex Mitriţă, jucător cu care a şi discutat.

„Eu v-am obișnuit cu faptul că focusul a fost pe grupul cu care lucrăm zi de zi. Mitriță a fost la națională, are mare calitate, e un jucător înzestrat.

Faptul că nu a avut mentalitate competitivă a făcut să nu realizeze lucruri mai mărețe la cluburile la care a fost sau să joace la cluburi mai mari, cu tot respectul pentru Universitatea Craiova.

Am avut o discuție cu Mitriță, comunic cu jucătorii. Sunt deschis la dialog. Selecția nu a fost făcută după orgolii, chiar dacă am fost supărat uneori”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

Columbia – România LIVE VIDEO, ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al României înainte de EURO

Columbia – România va LIVE VIDEO, de ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al României înainte de EURO se va juca la Madrid, pe stadionul ce lor de la Atletico Madrid.

România joacă al doilea meci din 2024 în faţa unei dintre cele mai în formă naţională din lume. Columbia are numai puţin de 20 de meciuri consecutive fără înfrângere. Mai mult, naţionala lui Luis Diaz a învins acum câteva zile Spania.

„Tricolorii” s-au antrenat la baza de pregătire a lui Real Madrid

Edi Iordănescu a spus înaintea super-meciului cu Columbia că va fi o confruntare de gală. Înaintea partidei, tricolorii s-au antrenat la celebra bază de pregătire a celor de la Real Madrid. Mai mult, selecţionerul Edi Iordănescu a dezvăluit, în exclusivitate la AntenaSport, că va avea o întâlnire înainte de meci şi cu antrenorul celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti.

E o bază pe care am vizitat-o relativ recent şi mă bucur să fim acolo. Ma bucur că şi băieţii au posibilitatea să vadă ce înseamnă o baza la cel mai mare nivel. Mister Ancelotti e un om fabulos şi mereu a avut deschidere pentru noi. Cu siguranţă că o să ne întâlnim, pentru că am stabilit deja această întâlnire. Trebuia să fie azi, dar el a fost plecat prin Italia şi probabil că mâine, în timpul foarte scurt pe care şi eu îl am la dispoziţie, ne vom vedea. Şi tatăl meu e aici şi vrea să se întâlnească cu el”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și