Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu a dezvăluit principala sa calitate, înaintea meciului România – Elveţia: „Sunt într-o continuă competiţie”

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 14:37

Reclamă
Edi Iordănescu a dezvăluit principala sa calitate, înaintea meciului România – Elveţia: „Sunt într-o continuă competiţie

Edi Iordănescu a dezvăluit principala sa calitate

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu a dezvăluit principala sa calitate, înaintea meciului România – Elveţia. Selecţionerul a vorbit despre ultimul meci din preliminariile EURO 2024, după calificarea „tricolorilor” la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România poate încheia pe primul loc grupa de calificare, dacă va obţine cel puţin un rezultat de egalitate pe Arena Naţională, cu Elveţia. România – Elveţia se joacă marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu a dezvăluit principala sa calitate, înaintea meciului România – Elveţia

Edi Iordănescu nu a vrut să le răspundă contestatarilor, după ce a reuşit să ducă naţionala României la turneul final organizat de Germania vara viitoare. Selecţionerul a declarat că nu are poliţe de plătit şi a dezvăluit că una dintre calităţile sale este capacitatea mare de a munci:

„Nu există orgolii la mijloc când e vorba de naţională, nu am poliţe de plătit. Am muncit sincer, am muncit devotat, am muncit 100%. Nu ştiu câte calităţi am, dar una este capacitatea mare de a munci. În rest sunt într-o continuă competiţie cu mine, muncesc să fiu mai bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Întrebat dacă are vreo preferinţă în ceea ce priveşte grupa de la EURO 2024, selecţionerul a declarat că se gândeşte numai la meciul de marţi seară de pe Arena Naţională, acolo unde se aşteaptă la o echipă a Elveţiei rănită, care să dea totul.

Reclamă

„Am o sperietoare în faţă, Elveţia, care vine rănită şi trebuie să ne pregătim pentru Elveţia. Ce urmează, vom vedea ulterior”, a mai spus Edi Iordănescu.

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

Au apărut modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. România are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Modificarea cea mai importantă este venirea Belgiei în prima urnă în locul Austriei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru România, care nu va mai avea parte de varianta unei grupe accesibile la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, România e în urna 2 şi va rămâne acolo în cazul în care nu va pierde meciul de pe Arena Naţională cu Elveţia. În cazul unui eşec, vom ajunge în urna 4 şi vom putea avea parte de o grupă teribilă.

În acest moment, când România e în urna 2, am putea avea parte de o „grupă a morţii”, alături de Franţa, Olanda şi Elveţia. Lucrurile se pot însă schimba în ultimele meciuri ce se vor disputa în următoarele zile.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și