Închide meniul

Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 22:17

Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!

Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti

Edi Iordănescu, Anghel Iordănescu şi Carlo Ancelotti/ Facebook Edi Iordănescu

Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti la Madrid. Selecţionerul l-a avut alături şi pe tatăl lui, Anghel Iordănescu, şi a transmis un mesaj superb, la fotografia postată cu cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a duelat cu Columbia, în cel mai tare amical înainte de EURO 2024. Partida s-a desfăşurat la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano, şi a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti

Edi Iordănescu a profitat de ocazie şi l-a vizitat din nou pe Carlo Ancelotti, managerul celor de la Real Madrid. De data aceasta, selecţionerul a mers la baza „galacticilor” însoţit de tatăl său, Anghel Iordănescu.

Cei doi au profitat de faptul că duelul dintre Columbia şi România s-a disputat la Madrid, şi astfel au mers în „casa” lui Real Madrid.

Edi Iordănescu a postat o fotografie cu Carlo Ancelotti şi cu tatăl său, Anghel Iordănescu, şi a transmis un mesaj superb. Selecţionerul s-a declarat recunoscător pentru faptul că are şansa să stea alături de doi „titani” ai fotbalului.

Reclamă

„Mândru şi recunoscător, alături de doi titani ai acestei profesii, cărora le datorez totul! Fiecare secundă cu ei, o lecţie nepreţuită despre fotbal şi viaţă”, a transmis Edi Iordănescu, pe contul său oficial de Facebook.

Nu a fost pentru prima dată când Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti. Selecţionerul a fost la baza lui Real Madrid şi în toamna lui 2022, perioadă în care România era concentrată pe meciurile din grupa de Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România

Edi Iordănescu a avut o reacţie fabuloasă după Columbia – România. Selecţionerul naţionalei a fost mulţumit de cum s-au mobilizat „tricolorii” după ce au fost conduşi cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Un meci spectaculos în această seară. Dacă mai erau 5-10 minute vedeam un egal, nu?) Dacă erau şi mai multe, câştigam (n.r.: râde). Spectaculos pentru dumneavoastră (n.r.: presa), pentru mine, un test foarte, foarte util.

Cel mai important test pe care echipa naţională îl are sub comanda mea şi un test pe care l-am dorit. Cum v-am spus şi la conferinţa oficială, atunci când mi s-a propus această confruntare, am acceptat-o imediat, în cunoştinţă de cauză.

Un test de maturitate, mi-am dorit, le-am spus şi băieţilor că trebuie să jucăm dezinvolt, să vedem unde suntem şi da, am tratat ca un test. Am vrut să vedem mai mulţi jucători, am experimentat nişte lucruri, ne-am asumat.

Mă bucur că echipa nu a cedat şi ca, de fiecare dată, cum ne-a obişnuit în ultimii ani, nu renunţă şi dă totul”, a declarat Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și