Închide meniul

Mihai Stoica s-a amuzat după România – Bulgaria 0-0: „Cred că nu au înţeles nimic”. Ce explicaţii a găsit Basarab Panduru

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 9:32

Reclamă
Mihai Stoica s-a amuzat după România – Bulgaria 0-0: „Cred că nu au înţeles nimic. Ce explicaţii a găsit Basarab Panduru

Mihai Stoica s-a amuzat după România - Bulgaria 0-0: "Cred că nu au înţeles nimic". Ce explicaţii a găsit Basarab Panduru

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica s-a amuzat după România – Bulgaria 0-0. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu a fost impresionat de penultimul joc de pregătire al tricolorilor. Echipa lui Edi Iordănescu a remizat în duelul de pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” mai au un singur meci de pregătire înainte de EURO 2024. Meciul România – Liechtenstein se joacă vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica s-a amuzat după România – Bulgaria 0-0: „Cred că nu au înţeles nimic”. Ce explicaţii a găsit Basarab Panduru

Basarab Panduru nu se aştepta la acest rezultat de egalitate, dar este de părere că antrenamentele tari din această perioadă de la echipa naţională şi-au spus cuvântul:

„Parcă nu vedeam 0-0 ăsta, parcă nu vedeam jocul ăsta deşi este un amical şi înţeleg multe lucruri. Probabil că au făcut antrenamente mai tari şi poate asta este o explicaţie că nu au fost într-o formă bună, nu au dat drumul la sprint.

Ne-au surprins puţin bulgarii pentru că au fost bine organizaţi. Meciul nu a fost cel mai reuşit”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În ceea ce îl priveşte pe Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB este convins că reprezentanţii adversarelor de la EURO 2024 care au venit la Bucureşti pentru a analiza România nu au înţeles prea multe din meciul cu Bulgaria:

„Cam aşa am văzut şi eu meciul, dar nu prea contează amicalele ăstea. Am auzit că noi am trimis oameni să observe meciurile Ucrainei, probabil că şi alţii au trimis să ne vadă pe noi şi cred că n-au înţeles nimic (n.r. râde)”, a spus şi Mihai Stoica.

Radu Drăguşin, reacţie fermă după ce „tricolorii” au fost huiduţi în Ghencea

Radu Drăguşin a transmis că meciul cu Bulgaria a fost un test folositor pentru România, din care „tricolorii” vor avea de învăţat. Fundaşul de la Tottenham le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă, deoarece bucuria calificării la EURO 2024 a fost una uriaşă.

Reclamă

De asemenea, Drăguşin a mai transmis că la Campionatul European, România va avea adversare de top şi speră ca echipa naţională să se ridice la un nivel bun.

„Pentru noi, a fost un test folositor. Încercăm să luăm cât mai multe răspunsuri din aceste teste amicale, ne dau răspunsuri la jocul nostru, la ce trebuie să îmbunătăţim. Trebuie să le abordăm constructiv, să învăţăm din greşeli, să luăm lucrurile bune.

Şi astăzi am întâlnit un stadion plin, care ne-a susţinut, mai puţin la final, din păcate. La următorul meci, sper să avem un stadion şi mai plin, aşa am înţeles că va fi.

Oamenii care vin la stadion să ne susţină chiar şi când lucrurile nu merg bine, ne-am calificat împreună şi cred că bucuria pe care le-am adus-o este una foarte mare. Atunci când am suferit, am suferit ca o echipă şi vreau să cred că am suferit ca o ţară.

Este cel mai important turneu european, unde întâlneşti cele mai bune echipe din Europa. Nivelul va fi foarte ridicat şi sper să ajungem şi noi la acel nivel”, a declarat Radu Drăguşin, pentru AntenaSport.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și