Închide meniul

Naționala României a primit cadoul perfect de Crăciun! Anunțul făcut de jucătorul lui Bayern Munchen

Alex Masgras Publicat: 25 decembrie 2023, 16:30

Reclamă
Naționala României a primit cadoul perfect de Crăciun! Anunțul făcut de jucătorul lui Bayern Munchen

Rares Canea vrea să joace pentru naționala României

Rares Canea / Facebook Rareș Canea

Naționala României a primit cadoul perfect de Crăciun! Rareș Canea, fundașul de 19 ani care evoluează la echipa secundă a celor de la Bayern Munchen, vrea să evolueze în tricoul ”tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născut la Constanța, Canea a plecat în Germania la vârsta de 17 ani. El a început fotbalul la TSV 1860 Munchen, după care a trecut la Bayern Munchen, formație pentru care a evoluat la U17 și U19, iar acum joacă la echipa a doua a bavarezilor. La juniori, fundașul român a purtat banderola de căpitan a bavarezilor.

Naționala României a primit cadoul perfect de Crăciun! Rareș Canea vrea să joace pentru ”tricolori”

În trecut, Rareș Canea a evoluat și pentru naționalele de juniori ale Germaniei, până să aibă parte de o accidentare serioasă. Acum, românul de 19 ani este hotărât să reprezinte ”tricolorii” la seniori.

„Vara trecută am fost cu tatăl meu la baza FRF și am vorbit cu domnul Stoichiță. Am mai avut contact cu naționala României la U16, dar clubul nu m-a lăsat să mă duc. La U16 și U17 am jucat pentru naționala Germaniei, înainte să înceapă povestea cu genunchiul (n.r. – ruptură a ligamentului încrucișat anterior).

Următorul pas pe care vreau să-l fac e să joc primul meu meci pentru România. Am ales România! M-am și întâlnit la Munchen cu un selecționer”, a declarat Rareș Canea, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Rareș Canea a avut probleme la genunchi

În acest sezon, Rareș Canea evoluează pentru echipa secundă a celor de la Bayern Munchen. Parcursul său nu a fost unul ușor însă, în condițiile în care a avut o perioadă de doi ani în care a fost chinuit de accidentări. Cu toate acestea, el a trecut peste perioada complicată și a subliniat când de mult l-a ajutat clubul bavarez cu recuperarea:

„E al 10-lea meu sezon la Bayern. Joc pentru echipa a doua în acest an. Nu mi-a fost ușor pentru că vin după o pauză lungă, cred că 2 ani am fost chinuit de accidentări la genunchi.

Am avut o ruptură de ACL (ligament încrucișat anterior) A trebuit să fac patru operații în acești doi ani. Am avut două recidive. Însă azi sunt bine, refăcut, am trecut de faza de reintegrare în echipă. Din vară și până acum doar antrenamente. De curând am intrat și într-un amical.

Reclamă 4 / 0/3

Te ajută mult un astfel de club. Dezvoltarea e una rapidă și continuă. N-ai cum să nu faci asta dat fiind faptul că mereu te antrenezi la cel mai înalt nivel. Am avut ocazia să mă antrenez și cu prima echipă, ceea ce reprezintă o mare motivație pentru mine să văd asemenea vedete”, a mai declarat Rareș Canea, potrivit sursei menționate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și