Închide meniul

Nicolae Stanciu, pus la punct după ce i-a criticat pe fanii României: „Nu-i trebuie nimănui asta, haideţi să ne calmăm!”

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2024, 8:26

Reclamă
Nicolae Stanciu, pus la punct după ce i-a criticat pe fanii României: „Nu-i trebuie nimănui asta, haideţi să ne calmăm!

Nicolae Stanciu, pus la punct după ce i-a criticat pe fanii României

Nicolae Stanciu, în tricoul României - Hepta

Nicolae Stanciu a fost pus la punct de Basarab Panduru după ce i-a criticat pe fanii României, care i-au huiduit pe jucători la finalul meciului cu Bulgaria, 0-0. Căpitanul naţionalei a avut o ieşire nervoasă în faţa jurnaliştilor, una considerată nepotrivită de fostul mare mijlocaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu cred că el nu trebuie să faca asta, hai să zicem că a auzit lucrurile alea… Dar se vede că el a venit pregatit să duca unde vrea el discuţia, tu întrebai ceva şi ducea discursul unde voia el.

Nicolae Stanciu, pus la punct după ce i-a criticat pe fanii României

Mi s-a părut căpitanul echipei care şi-a asumat, nu-i trebuie nimănui asta, haideţi să ne calmăm, nu trebuie asta. Azi doar despre asta s-a vorbit. Nu-i trebuia asta, nu l-am vazut aşa nervos niciodată”, a spus Panduru, pentru orangesport.ro.

„Eu îl cunosc, e un băiat prea bun. Şi când se enervează nu că nu poţi să îl iei în serios, dar e un băiat prea bun. Dar câteodată mai vorbim şi sub imperiul nervilor. Dar nu te poţi bate cu oamenii, chiar dacă e amical. Nu poţi să închizi gura lumii. E o răbufnire şi atât”, a completat şi Mihai Stoica.

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi după România – Bulgaria

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi la finalul amicalului România – Bulgaria 0-0, meci în care Dennis Man a ratat un penalty. Căpitanul naţionalei a fost deranjat de atitudinea fanilor prezenţi pe stadionul Steaua. Pentru România, urmează ultimul test înainte de EURO 2024, meciul cu Liechtenstein de vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne doream să câștigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai avem două săptămâni și mai avem timp să reglăm anumite lucruri. Să ne facem griji? De ce? Îmi puneți niște întrebări… S-a ratat un penalty? Și eu am ratat, și Dennis. Ne întrebați de griji.

În 2016, înainte de EURO, am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că vom câștiga Europeanul. Am făcut 0-0, nu am luat gol. E clar că mai sunt lucruri de pus la punct, dar de ce să vă faceți griji? Credeți că e ușor? În primul rând, nu credeați că ne calificăm!

Acum a venit lumea… În afară de copii, pe care i-am salutat, restul au început să huiduie și au plecat imediat după ce s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toți fericiți că vin la EURO, nu?

Reclamă

Nu știu dacă sunt așteptări prea mari, dar cum a zis și Vali (n.r. Valentin Mihăilă): «Ăștia suntem, pe ăștia îi aveți ». Noi mergem la EURO și vă garantez că vom da tot ce avem mai bun. A fost un amical, încă nu a început EURO. Vom ajunge acolo și sperăm să fim cea mai bună versiune a noastră”, a reacţionat Stanciu.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și