Închide meniul

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 18:14

Reclamă
„Nu am acceptat nimic! Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

Profimedia

Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale! Tehnicianul, care este în prezent liber de contract, a vorbit deschis despre oportunitatea de a deveni următorul selecționer al echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora Mircea Lucescu s-a înțeles deja cu FRF, Antena Sport a dezvăluit că negocierile dintre cele două părți nu s-au finalizat. Acum, chiar Mircea Lucescu a confirmat că nu a ajuns la un acord cu Răzvan Burleanu: „Cine spune că Mircea Lucescu e deja selecționerul României exagerează”.

Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

Mircea Lucescu a dezvăluit că nu și-a dat, momentan, acordul pentru a deveni următorul selecționer al echipei naționale și că mai are nevoie de timp, pentru a analiza atent situația.

„Cine spune că Mircea Lucescu e deja selecționerul României exagerează. E adevărat că am avut în ultimele zile mai multe contacte legate de această variantă, dar trebuie să analizez foarte atent înainte de a oferi răspunsul final. Vreau să culeg cât mai multe date importante. Faptul că am mers în ultima vreme la multe meciuri de campionat nu e suficient. În acele momente, am fost la stadion ca un simplu spectator”, a spus Mircea Lucescu, la gsp.ro.

Mircea Lucescu: „E o situație specială”

Chiar dacă „Il Luce” a recunoscut că nu a fost interesat, în trecut, de echipa națională a României, acesta a transmis că acum situația de la prima reprezentativă este una specială.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, Lucescu a vorbit și despre obiectivele impuse de FRF și este de părere că nimeni nu îl va ierta, în cazul în care va rata calificarea la Campionatul Mondial din 2026, care se va vedea în exclusivitate pe Antena 1.

„Am spus în destule ocazii că nu mă mai interesează să mă întorc la naționala României. Dar acum e o situație specială. Edi s-a oprit, din păcate, după Euro, Hagi a refuzat, timpul până la primele meciuri e foarte scurt, sunt puține variante la dispoziție.

Ăsta e și unul dintre motivele pentru care sunt, deocamdată, într-o perioadă de analiză serioasă vizavi de propunerea federației. Repet însă și întăresc, pentru a fi limpede pentru toată lumea: nu am acceptat nimic, încă mă gândesc, nu am oferit nimănui niciun răspuns. Vreau să fiu foarte lămurit când voi da răspunsul Federației, pentru că, dacă voi veni și vom rata calificarea la Mondiale, nimeni nu-mi va ierta asta, deși nu sunt un magician”, a mai spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

„Aţi înnebunit complet” Scandal uriaş, după ce televiziunea turcă a întrerupt transmisia competiţiei: „Ce prostie este asta?”

21:00

Dinamo – Gloria Buzău LIVE TEXT (22:00). „Câinii” lui Zeljko Kopic, duel cu nou promovata lui Andrei Prepeliță. Echipele de start

20:49

Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi la Jocurile Olimpice, la volei masculin! Elevii românului au învins campioana en-titre

20:44

Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0. „Gălăţenii” au dat lovitura în finalul partidei şi se află pe primul loc în campionat!

20:42

Andreea Taloş s-a calificat în finală la triplusalt, la Jocurile Olimpice!

20:19

O triplă campioană olimpică la canotaj, discurs vehement: „Nu există doar aur! Noi, românii, avem o mentalitate…”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”
Citește și