Închide meniul

Un jucător s-a plâns de selecția lui Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la națională: „Mă doare! Am fost uitat”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 19:44

Un jucător s-a plâns de selecția lui Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la națională: Mă doare! Am fost uitat”

Un nou jucător s-a plâns de selecția lui Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la națională

Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale / Profimedia Images

Un jucător s-a plâns de selecția lui Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la națională. Este vorba despre Alex Pașcanu, fundașul care a participat la EURO U21 din 2019 a vorbit despre decizia selecționerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Pașcanu a fost convocat pentru o singură dată la naționala „mare” a României. Se întâmpla în mandatul lui Cosmin Contra, în 2018, pentru o „dublă” cu Lituania și Muntenegru, din Liga Națiunilor. Totuși, acesta a fost lăsat pe bancă pentru ambele partide.

Un jucător s-a plâns de selecția lui Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la națională

În decursul zilei de sâmbătă, FRF a anunțat lotul echipei naționale, pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Columbia. Totuși, Alex Pașcanu nu s-a aflat pe lista lui Iordănescu. Jucătorul a reacționat la scurt timp după ce a vizualizat lotul.

Pașcanu a dezvăluit că este singurul jucător din generația jucătorilor care au participat la Euro U21 din 2019 care nu a primit nicio șansă în prima reprezentativă a României.

Fundașul din La Liga 2 a spus că este deranjat de faptul că nu a fost convocat din 2018, dar este conștient că trebuie să muncească pentru un loc în naționala lui Edi Iordănescu.

Reclamă

„Nu am mai fost convocat la naţională din 2018, când era domnul Contra selecţioner, iar eu eram încă un copil. De atunci, am progresat foarte mult: m-am calificat şi am jucat la două turnee finale de EURO U21 şi am devenit ce mai selecţionat jucător U21, am fost la Jocurile Olimpice, am jucat peste 125 de meciuri în Spania.

Vreau să spun că am căpătat mai multă experienţă de când am fost chemat ultima oară la echipa naţională. Din echipa titulară la EURO U21 din 2019, cred că sunt singurul care nu a primit vreo şansă la echipa mare. De aceea mă şi doare de fiecare dată când e o pauză internaţională şi nu sunt chemat să ajut, dar, în acelaşi timp, ştiu că doar eu pot schimba asta prin răbdare şi multă muncă”, a spus Alex Pașcanu, potrivit orangesport.ro.

Alex Pașcanu: „Nu cred că sunt pe vreo listă neagră”

„Nu cred că sunt pe vreo ”listă neagră”. Nici nu cred că există vreo ”listă neagră”. După ce am plecat din România (după doar un an) nu am mai ţinut legătura cu multă lume din presa din România, aşa că s-au scris foarte puţine lucruri despre mine şi am fost uitat”, a mai spus fundașul

Reclamă 4 / 0/3

La acțiunea din luna martie, echipa națională a României va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și