Închide meniul

Elias Charalambous, gest uriaş după ce România s-a calificat la EURO 2024: „Sper că am făcut-o bine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 13:13

Reclamă
Elias Charalambous, gest uriaş după ce România s-a calificat la EURO 2024: „Sper că am făcut-o bine!

Elias Charalambous, gest uriaş după ce România s-a calificat la EURO 2024

Captură AntenaSport

Elias Charalambous a făcut un gest uriaş după ce România s-a calificat la EURO 2024. Antrenorul celor de la FCSB a transmis felicitări pentru naţionala României în limba română.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost pentru prima dată când Elias Charalambous a vorbit în spaţiul public în limba română.

Elias Charalambous, gest uriaş după ce România s-a calificat la EURO 2024

„Felicitări pentru echipa naţională a României. Felicitări pentru staff, pentru jucători, pentru public. Este foarte important pentru fotbalul din România. Am spus aceste cuvinte din respect pentru fotbalul românesc şi am vrut să o spun în limba română. Sper să am făcut-o bine„, a spus Elias Charalambous în startul conferinţei de presă.

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024. Atacantul echipei naţionale a declarat că toate meciurile de la turneul final vor fi extrem de complicate. Vârful celor de la Genoa a prefaţat şi un eventual duel cu Elveţia, mărturisind că elveţienii cu siguranţă vor dori să-şi ia revanşa.

România s-a calificat la EURO 2024, după ce a încheiat Grupa I pe primul loc. Pe 2 decembrie, „tricolorii” îşi vor afla adversarele de la turneul final din Germania.

Reclamă

George Puşcaş speră să marcheze cât mai multe goluri la Europeanul de anul viitor. Atacantul este convins că „tricolorii” se vor bucura de o mare asistenţă în Germania, aşa cum s-a întâmplat şi la EURO U21 din Italia, din urmă cu patru ani.

Întrebat dacă şi-ar dori să întâlnească Anglia la turneul final, Puşcaş a răspuns afirmativ, mărturisind că l-ar încânta un duel cu ţara în care a şi jucat.

„Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Colorăm Germania în galben?) Cu siguranță, cum am colorat și Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranță va fi ceva de excepție.

(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și