Închide meniul

Belgia – Rusia 3-0. „Diavolii” au câştigat derby-ul zilei la Euro 2020! Lukaku a făcut spectacol la Saint Petersburg. Atacantul a intrat în istorie după o „dublă” de senzaţie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 23:45

Belgia – Rusia 3-0. „Diavolii au câştigat derby-ul zilei la Euro 2020! Lukaku a făcut spectacol la Saint Petersburg. Atacantul a intrat în istorie după o „dublă de senzaţie

Profimedia

Belgia nu a avut emoţii cu Rusia, chiar dacă a jucat la Saint Petersburg. „Diavolii” au câştigat categoric, scor 3-0. Romelu Lukaku, „dublă”, şi Meunier, au marcat golurile gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma reuşitelor din partida cu Rusia, Lukaku a devenit cel mai bun marcator din istoria naţionalei Belgiei la turneele finale. Acesta a ajuns la cota 62 pentru naţionala Belgiei şi l-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic.

Romelu Lukaku a marcat primul gol al partidei cu Rusia şi l-a dedicat lui Christian Eriksen, colegul său de la Inter Milano. „Te iubesc, Chris” – a fost mesajul lui Lukaku pentru mijlocaşul danez.

Belgia – Rusia 3-0

Min. 90+2: Fluier final! Belgia a câştigat cu 3-0.

Reclamă

Min. 88: GOOOL Belgia! Lukaku a dus scorul la 3-0.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză la Saint Petersburg! Belgia conduce cu 2-0.

Min. 34: GOOOL Belgia! Thomas Meunier a dus scorul la 2-0, după o gafă în defensiva ruşilor.

Min. 10: GOOOL Belgia! Lukaku a deschis scorul pentru Belgia şi a ajuns la cota 61 pentru echipa naţională, devenind cel mai bun marcator al naţionalei sale la turneele finale.

De asemenea, atacantul a marcat 19 goluri în ultimele 15 meciuri pentru Belgia.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start

Belgia – Rusia este cel mai tare duel al zilei la Euro 2020. În primul duel de la turneul final, Italia a învins categoric Turcia, scor 3-0. Belgia – Rusia se va disputa la Sankt Petersburg, în Rusia, cu aproximativ 34.000 de suporteri în tribune.

Belgia țintește trofeul

Belgia s-a calificat la Euro după ce a obținut maximum de puncte din cele 10 partide din preliminarii. Naționala lui Roberto Martinez este de aproape 3 ani lider în clasamentul mondial al națiunilor.

Belgia are cea mai bună generație din istoria sa. Jucători precum De Bruyne sau Lukaku s-ar integra fără probleme în orice echipă din Europa. Cu toate acestea, succesul belgienilor s-a tot amânat în ultimii ani.

Nivelul așteptărilor a fost ridicat la Euro 2016, dar atunci Belgia s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de Țara Galilor, scor 1-3. A urmat ulterior Mondialul din 2018, dar „Diavolii” au fost eliminați în semifinale de Franța, care avea să și câștige trofeul.

Cu toate că rezultatele la turneele finale nu au fost pe măsura așteptărilor, Belgia rămâne una dintre favorite la Euro 2020.

Rusia vrea facă din nou surprize

De cealaltă parte, Rusia vine după un Mondial unde a impresionat pe toată lumea. Din calitate de țară gazdă, rușii au ajuns până în sferturi, elimând-o în optimi pe Spania.

Rusia și Belgia s-au întâlnit și în preliminariile pentru Euro 2020. Belgienii au câștigat ambele manșe, 3-1 și 4-1.

Cu toate acestea, spre deosebire de Belgia, Rusia are în palmares un trofeu de mare anvergură. În 1960, URSS reușea să câștige Campionatul European din Franța.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și