Închide meniul
Foto

EURO 2020 | Alvaro Morata, gol și două ratări uriașe! Reproș pentru fani: „Să spună ce vor!” Cum i-a mulțumit lui Luis Enrique

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 23:38 / Actualizat: 20 iunie 2021, 2:09

Reclamă
EURO 2020 | Alvaro Morata, gol și două ratări uriașe! Reproș pentru fani: „Să spună ce vor!” Cum i-a mulțumit lui Luis Enrique

Profimedia

Update 00.25: Alvaro Morata le-a răspuns fanilor care l-au criticat. „Dacă trebuie să mă uit la ce spune lumea… Să spună fiecare ce vrea. În țara asta e gratis să îți dai cu părerea. (…) Nu îmi pasă dacă înscriu, îmi doresc să câștigăm. Îi mulțumesc lui Luis Enrique pentru încredere, la fel și colegilor mei. Avem mereu încredere, trebuie să ne gândim la meciul cu Slovacia, a reacționat Alvaro Morata, după remiza cu Polonia, citat de as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Alvaro Morata, înger şi demon pentru Spania. Criticat de suporterii iberici, atacantul a venit cu o replică perfectă.

Alvaro Morata, înger şi demon pentru Spania! Atacantul a marcat, iar apoi s-a făcut de râs

În minutul 25 al confruntării cu Polonia de la Sevilla, Alvaro Morata a deschis scorul din pasa lui Gerard Moreno. Atacantul reuşite 4 din ultimele 5 meciuri ale spaniolilor la Campionatele Europene. Fernando Torres, cu 5 reuşite, are cele mai multe la EURO.

De asemenea, în ultimele 33 de meciuri, Morata a marcat 17 goluri pentru Spania. Acesta a intrat într-un clasament select: a devenit al 11-lea jucător din istoria „Furiei Roja” care marchează mai mult de 20 de goluri.

Reclamă

După ce a venit cu o replică perfectă pentru contestatari, Morata le-a dat din nou acestora motive să-l critice. În minutul 58, Spania a obţinut penalty. Gerard Moreno a ratat, iar mingea a ajuns la starul lui Juventus, care s-a făcut de râs în faţa porţii.

Spania
Profimedia

Luis Enrique are încredere totală în Alvaro Morata

Selecţionerul Spaniei mizează pe atacantul lui Juventus. Înaintea meciului cu Polonia, selecţionerul ibericilor le-a răspuns şi el contestatarilor lui Morata.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a demonstra că are încredere totală în vârful „Furiei Roja”, Luis Enrique a anunţat că acesta va fi titularizat 100%.

„Îi spun lui Alvaro să continue la fel, să dea tot ce e mai bun în atac și în apărare. Mâine jucăm cu Morata și încă 10 fotbalişti”, a spus Luis Enrique la conferinţa de presă.

Morata i-a răsplătit încrederea lui Enrique, iar după ce a marcat cu Polonia s-a dus direct spre selecţioner pentru a-l lua în braţe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și