Închide meniul
Foto

EURO 2020 | Macedonia de Nord s-a antrenat pe stadionul Ghencea! Ce mesaj a fost afişat pe tabelă + Cum arată gazonul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 22:35

EURO 2020 | Macedonia de Nord s-a antrenat pe stadionul Ghencea! Ce mesaj a fost afişat pe tabelă + Cum arată gazonul

Sursa: Echipa Națională de Fotbal a Macedoniei de Nord Facebook

EURO 2020 | Macedonia de Nord s-a antrenat pe stadionul Ghencea. Pandev, Nikolov&co au început antrenamentele pentru EURO pe „bijuteria” de 100 de milioane a steliştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO 2020 | Macedonia de Nord s-a antrenat pe stadionul Ghencea! Gazonul a fost perfect

Naţionala Macedoniei de Nord este prima reprezentativă care şi-a făcut apariţia în România pentru a juca la EURO 2020.

De asemenea, acesta este şi prima care a dat drumul pregătirile pentru turneul final. Pe tabela din Ghencea a fost afişa un mesaj de bun venit.

Sursa: Echipa Națională de Fotbal a Macedoniei de Nord Facebook

Pe un gazon perfect, Pandev, Nikolov&co au început antrenamentele pentru partidele de foc de pe Arena Naţională şi „Johan Cruyff Arena”.

 

Reclamă

Macedonia de Nord se află în Grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.

EURO 2020 în România | Interdicţiile pentru primul meci de pe Arena Naţională, Austria – Macedonia de Nord

FRF prezintă, marţi, pe site-ul oficial, ghidul suporterului pentru meciul Austria – Macedonia de Nord. Partida din cadrul grupei C se dispută duminică, 13 iunie 2021, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Vino la stadion cu cele 3 elemente necesare: bilet, brăţară şi un act de identitate. Altfel, nu vei putea să intri. Respectă intervalul de timp de acces în stadion indicat pe bilet. Vei evita astfel aglomerările la intrare şi pe mijloacele de transport.

Nu veni cu un bagaj mai mare de o coală A4. De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele, mâncare sau băutură. Camerele video şi camerele foto profesionale sunt interzise pe stadion.

Bucură-te de fotbal şi de EURO 2020! Eşti unul dintre puţinii care au şansa participării la acest eveniment special pe timp de pandemie. A day to remember!”, este o parte din ghidul de pe site-ul FRF.

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Programul partidelor de pe Arena Naţională este următorul:

Grupa C

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord;
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord;
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria;

Optime de finală

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și