Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia. Măsura extremă luată de autorităţi

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 12:38 / Actualizat: 18 iunie 2021, 16:08

Euro 2020 | Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia. Măsura extremă luată de autorităţi

Profimedia

Fani scoţieni la Londra

Nebunie la Londra! Mii de fani scoţieni au sărbătorit pe străzi şi în parcuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia

Poliţia a emis un ordin prin care agenţii au puteri sporite de dispersa fanii turbulenţi. Ordinul este valabil timp de 48 de ore, scrie Evening Standard.

Scoţienii au la dispoziţie doar 2.800 de locuri pe stadionul Wembley, dar gazdele au estimat că vor veni cel puţin 20.000! Primarul Sadiq Khan i-a rugat pe cei care nu au bilet să nu călătorească la Londra. Apelul său a fost ignorat.

Toate trenurile care fac legătura între Glasgow şi Londra, vineri, până la ora partidei, sunt rezervate în totalitate. Din 1998, au aşteptat fanii Scoţiei să participe din nou un turneul final. Ei au picat în grupă chiar cu rivalii din Anglia.

Reclamă

Euro 2020 | Show în tribunele Arenei Naţionale la Ucraina – Macedonia de Nord

Şi la Bucureşti, fanii au făcut show. Ucraina – Macedonia de Nord a fost cel de-al doilea găzduit de Arena Naţională, la Euro 2020.

Aproximativ 9.000 de fani au luat loc în tribune. La fel ca la partida trecută, dintre Austria şi Macedonia de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul lor selecţioner, Anghel Iordănescu, a venit pe fugă la stadion. El a trecut în viteză pe lângă reporteri şi nu a vrut să precizeze de la cine a primit bilet. Dar a luat loc la sectorul VIP.

„Mă grăbesc, vreau să prind imnul! Vă asigur că am bilet într-un loc bun. O să văd bine meciul”, a spus fostul selecţioner al României de la CM 1994, Anghel Iordănescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și