Închide meniul
Foto

Euro 2020 parcă e blestemat! După drama lui Christian Eriksen, un băiat de 8 ani și-a pierdut viața

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iunie 2021, 15:56 / Actualizat: 13 iunie 2021, 20:41

Euro 2020 parcă e blestemat! După drama lui Christian Eriksen, un băiat de 8 ani și-a pierdut viața

hnl.be

Tragedie la Euro 2020

Tragedie la Euro 2020. Familia victimei a ales o terasă exclusivistă pentru a viziona debutul Belgiei la Euro 2020. Locația are un lac în apropiere, unde, printre altele, se organizează și competiţii de pescuit sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un moment când părinții copilului erau prinși în intensitatea partidei, băiatul de 8 ani a plecat la plimbare de unul singur, relatează hln.be.

Un copil a murit în timpul meciului Belgia – Rusia 3-0

Părinții și-au dat seama de absența băiatului lor, iar căutările au început imediat. Pantofii copilului au fost găsiți pe marginea lacului.

Cei prezenți la fața locului au aprins farurile de la mașini ca lacul să fie extra luminat. Din păcate, nu era nicio urmă de copilul în vârstă de numai 8 ani.

Echipajele de poliție au împânzit locul, iar pompierii au început căutările în lac. Victima a fost găsită abia la miezul nopţii, dar a fost prea târziu ca să fie salvată. Băiatul a stat prea mult timp sub apă și s-a înecat.

Reclamă

Familia îndoliată a intrat sub îngrijirea serviciilor de urgență. Cauză exactă a tragicului accident este încă în investigație.

Christian Eriksen, la un pas de tragedie la Euro 2020

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Jucătorii, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Reclamă 4 / 0/3

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul a fost suspendat de UEFA, iar Eriksen a fost transportat la spital. Odata ce jucătorul a fost stabilizat, meciul a fost reluat. Christian Eriksen le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și