Închide meniul

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

Alex Ioniță Publicat: 23 iunie 2024, 18:38

Reclamă
Albania e „campioana amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

Albania e "campioana" amenzilor la EURO 2024!

Profimedia

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! Comisia de Etică şi Disciplină a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) a amendat, duminică, pentru a doua oară la EURO 2024, Federaţia albaneză de fotbal cu suma de 47.500 euro pentru incidentele survenite la meciul cu Croaţia (2-2), disputat pe 19 iunie la Hamburg, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a sancţionat Albania cu o amendă mult mai mare decât cea impusă Croaţiei (27.000 euro), ca urmare a comportamentului suporterilor săi la acelaşi meci.

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024!

„Sancţiunea financiară vine din nou din cauza problemelor cauzate de unii suporteri albanezi, care au aprins fumigene în cursul meciului, au răspândit mesaje nepotrivite în cursul partidei Croaţia – Albania, precum şi întreruperea meciului de către un suporter”, a transmis Federaţia albaneză de fotbal, notează agerpres.ro.

În timpul meciului, suporterii albanezi au scandat împotriva sârbilor, folosind mesaje de genul „ucide sârbul”, ceea ce a provocat indignarea Serbiei şi ameninţarea cu părăsirea turneului.

Prima amendă pe care a primit-o Albania a fost de 37.375 euro, pentru probleme la debutul meciului cu Italia.

Reclamă
Reclamă

Albania a marcat cel mai rapid gol din istoria EURO

Albania a marcat cel mai rapid gol din istoria EURO, în duelul cu Italia. Albanezii au început perfect duelul din prima etapă a Grupei B şi au marcat în secunda 23. Totuși, partida avea să se încheie cu scorul de 2-1, în favoarea Italiei.

Nedim Bajrami a reuşit să marcheze pentru Albania, după ce a profitat de o gafă uriaşă în apărarea naţionalei lui Luciano Spalletti.

Golul lui Nedim Bajrami este astfel cel mai rapid înscris la un turneu final european. Precedentul record la acest capitol era deţinut de reuşita lui Dmitri Kirichenko.

Reclamă

Rusul reuşea să marcheze în secunda 67, în duelul din grupele Campionatului European din 2004, dintre Rusia şi Grecia. Al doilea cel mai rapid gol a fost marcat la precedenta ediţie de EURO.

În 2021, Emil Forsberg puncta în secunda 82 a duelului dintre Suedia şi Polonia, tot din faza grupelor.

De asemenea, tot la acest EURO, Tielemans a marcat cel mai rapid gol din istoria Belgiei, la un turneu final. S-a întâmplat chiar în partida cu România, atunci când mijlocașul a deschis scorul în secunda 74 a partidei de la Koln.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și