Închide meniul

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

Alex Ioniță Publicat: 23 iunie 2024, 18:38

Reclamă
Albania e „campioana amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

Albania e "campioana" amenzilor la EURO 2024!

Profimedia

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! Comisia de Etică şi Disciplină a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) a amendat, duminică, pentru a doua oară la EURO 2024, Federaţia albaneză de fotbal cu suma de 47.500 euro pentru incidentele survenite la meciul cu Croaţia (2-2), disputat pe 19 iunie la Hamburg, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a sancţionat Albania cu o amendă mult mai mare decât cea impusă Croaţiei (27.000 euro), ca urmare a comportamentului suporterilor săi la acelaşi meci.

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024!

„Sancţiunea financiară vine din nou din cauza problemelor cauzate de unii suporteri albanezi, care au aprins fumigene în cursul meciului, au răspândit mesaje nepotrivite în cursul partidei Croaţia – Albania, precum şi întreruperea meciului de către un suporter”, a transmis Federaţia albaneză de fotbal, notează agerpres.ro.

În timpul meciului, suporterii albanezi au scandat împotriva sârbilor, folosind mesaje de genul „ucide sârbul”, ceea ce a provocat indignarea Serbiei şi ameninţarea cu părăsirea turneului.

Prima amendă pe care a primit-o Albania a fost de 37.375 euro, pentru probleme la debutul meciului cu Italia.

Reclamă
Reclamă 4

Albania a marcat cel mai rapid gol din istoria EURO

Albania a marcat cel mai rapid gol din istoria EURO, în duelul cu Italia. Albanezii au început perfect duelul din prima etapă a Grupei B şi au marcat în secunda 23. Totuși, partida avea să se încheie cu scorul de 2-1, în favoarea Italiei.

Nedim Bajrami a reuşit să marcheze pentru Albania, după ce a profitat de o gafă uriaşă în apărarea naţionalei lui Luciano Spalletti.

Golul lui Nedim Bajrami este astfel cel mai rapid înscris la un turneu final european. Precedentul record la acest capitol era deţinut de reuşita lui Dmitri Kirichenko.

Reclamă

Rusul reuşea să marcheze în secunda 67, în duelul din grupele Campionatului European din 2004, dintre Rusia şi Grecia. Al doilea cel mai rapid gol a fost marcat la precedenta ediţie de EURO.

În 2021, Emil Forsberg puncta în secunda 82 a duelului dintre Suedia şi Polonia, tot din faza grupelor.

De asemenea, tot la acest EURO, Tielemans a marcat cel mai rapid gol din istoria Belgiei, la un turneu final. S-a întâmplat chiar în partida cu România, atunci când mijlocașul a deschis scorul în secunda 74 a partidei de la Koln.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și