Închide meniul

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2024, 8:25

Reclamă
Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş

Andrei Raţiu, în timpul meciului Belgia - România / Profimediaimages

Andrei Raţiu este aproape de un transfer uriaş. Fundaşul dreapta de 26 de ani poate schimba echipa după finalul EURO 2024. Jucătorul lui Rayo Vallecano este dorit de două echipe importante din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu a impresionat la Campionatul European din Germania. A fost titularul lui Edi Iordănescu atât în victoria cu Ucraina, cât şi împotriva Belgiei. Evoluţiile remarcabile l-au făcut să fie la mare căutare pe piaţa transferurilor.

Andrei Raţiu este aproape de un transfer uriaş. Cu cine poate semna după EURO 2024

Italienii de la tuttomercatoweb.com anunţă că Andrei Raţiu ar pute ajunge în Premier League sau în Serie A. Este dorit chiar de fosta echipă a lui Radu Drăguşin.

Rațiu precum Sonic: Genoa și Brighton sunt cu ochii pe fundașul român cu părul albastru! Andrei Florin Ratiu a ajuns in vizorul celor de la Brighton şi Genoa. Fundașul naționalei României continuă să trezească interesul mai multor cluburi europene datorită Campionatului European, asta după ce a avut un sezon excelent la Rayo Vallecano, în Spania.

Părul lui albastru, de altfel, îl ajută și mai mult să atragă atenția. Asemănarea nu este aleatorie cu Sonic, fiindcă părul său albastru te duce, împreună cu viteza lui, la personajul din jocurile video. Rațiu a fost al doilea cel mai rapid jucător din LaLiga 23/24 în spatele lui Vinicius Jr”, a transmis sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Raţiu are o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro şi mai are contract cu Rayo Vallecano până în 2028. A jucat 12 meciuri în ultimul sezon din La Liga. A reuşit un gol în cele 4 partide din Cupa Spaniei.

În vara anului trecut, Rayo Vallecano l-a transferat pe Raţiu de la Huesco pentru numai 500.000 de euro.

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale!

Andrei Rațiu a fost sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! „Sonic”, așa cum a fost numit de presa internațională după România – Ucraina, datorită culorii în care și-a vopsit părul, a primit și un cadou din partea componenților primei reprezentative.

Reclamă

Pe lângă Andrei Rațiu, sărbătorit a mai fost și kinetoterapeutul Dragoș Paraschiv, component al staff-ului echipei naționale.

Cei doi au primit câte un cadou din partea componenților primei reprezentative. Este vorba despre câte un tort. O imagine cu momentul a fost publicat de reprezentanții echipei naționale, pe rețelele de socializare, alături de descrierea:

Andrei Rațiu și kinetoterapeutul Dragoș Paraschiv au fost sărbătoriți în cantonamentul naționalei de la Würzburg. La Mulți Ani!„, au postat oficialii echipei naționale, pe Instagram.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

15:26

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu s-a înţeles cu un mijlocaş din Polonia

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și