Închide meniul

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024! Cât pot încasa jucătorii și oamenii din staff

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 22:18

Reclamă
Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024! Cât pot încasa jucătorii și oamenii din staff

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024!

Profimedia

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024! Selecționata lui Gareth Southgate este considerată drept marea favorită la câștigarea turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata Angliei se află în Grupa C a turneului final din Germania. Pentru calificarea în faza eliminatorie, jucătorii lui Southgate se luptă cu Slovenia, Danemarca și Serbia.

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024!

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică Daily Mail, Federația Engleză de Fotbal le-a promis jucătorilor, dar și oamenilor din staff, un bonus uriaș, în cazul în care vor reuși să câștige EURO 2024.

Concret, este vorba despre suma de 16,5 milioane de euro, care se vor împărți între jucători și antrenori. Gareth Southgate are promisă cea mai mare sumă. Bonusul pe care acesta îl poate încasa este de 4,7 milioane de euro. De asemenea, asistentul acestuia, Steven Holland, ar fi răsplătit cu suma de 1,3 milioane de euro, pentru câștigarea turneului final.

Jucătorii selecționatei britanice vor împărți, între ei, suma de 10,5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Acest timp de bonusuri vin și datorită banilor pe care UEFA îi oferă pentru participarea, dar și eventualele rezultate, de la EURO 2024.

Iată premiile oferite de UEFA, pentru Campionatul European din Germania:

Harry Kane: „Ne-am câştigat dreptul de a fi printre favoriţi”

Atacantul în care fanii Angliei îşi pun mari speranţe la EURO 2024 a subliniat că reprezentativa antrenată de Gareth Southgate şi-a obţinut dreptul de a fi inclusă printre favoritele turneului final din Germania.

Reclamă

„Fiecare turneu prezintă așteptări diferite, dar ne-am câștigat dreptul de a fi printre favoriți. Suntem aici pentru a câștiga și vrem să facem asta pentru națiune.

Sunt multe echipe de top și mâine seară ne concentrăm asupra noastră. Știm cât de greu a fost să ajungem în finală data trecută. Va trebui să facem asta din nou și chiar mai mult”, a declarat Harry Kane la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Serbia.

Gareth Southgate a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi la conferinţa de presă de dinainte de meci. Southgate a stabilit un obiectiv intermediar, calificarea din grupa C, în care Anglia e mare favorită.

„Ați văzut Germania jucând așa cum a făcut-o aseară, Spania în prima repriză astăzi. Sunt multe echipe bune în acest turneu. Trebuie să fim excepționali pentru a trece de grupă și a avea ocazia de a merge mai departe. Obiectivul nostru este să ne calificăm din grupă. Când încerci să realizezi lucruri excepționale, trebuie să le împarți în bucăți. Prima noastră prioritate este să trecem de grupă și să lucrăm de acolo”, a declarat selecţionerul Angliei, Gareth Southgate.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și