Închide meniul
Foto

Anunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid

Publicat: 16 iunie 2024, 17:51

Reclamă
Anunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid

Anunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România - Ucraina

Anastasiia Tomazova şi Andriy Lunin / Instagram

Acesta a fost anunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Anastasiia Tomazova a reacţionat după ce portarul în vârstă de 25 de ani a primit un ultimatum de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Lunin a câştigat UEFA Champions League şi La Liga alături de „galactici”, dar viitorul său este incert. Florentino Perez i-a propus prelungirea contractului, dar ucraineanul este tentat să plece la o echipă la care să joace meci de meci. În aşteptarea celor mai bune oferte, Lunin a evitat să dea un răspuns final, motiv pentru care a fost avertizat de şefii Realului.

Anunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina

Spaniolii au anunţat că Lunin are timp până pe 30 iunie să anunţe dacă va semna prelungirea contractului scadent în vara anului viitor. Soţia lui Andriy Lunin a vorbit despre plecarea din capitala Spaniei chiar înainte de debutul Ucrainei la EURO 2024.

Iubim Spania atât de mult, oamenii de aici sunt prietenoşi şi ne simţim foarte confortabil. Totuşi, dacă soţul meu trebuie să părăsească această ţară, bineînţeles că îl voi susţine şi vom merge orunde este necesar să o facem„, a transmis Anastasiia.

Reclamă
Reclamă 4

Anastasiia, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a fost nelipsită de la meciurile de pe Santiago Bernabeu.

Cu o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro, Lunin a profitat de accidentările suferite de Courtois şi a apărat buturile lui Real Madrid în 31 de meciuri în sezonul care a fost unul istoric.

Lunin este dorit în Premier League şi ar putea pleca pentru o sumă impresionantă. Newcastle este dispusă să chite 30 de milioane de euro pentru goalkeeperul ucrainean. În 2018, Real Madrid a achitat 8.5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Bernabeu.

Reclamă

Oleksandr Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina!

Jucătorul lui Arsenal a transmis că naționala Ucrainei va trata România cu „mare respect”, dat fiind faptul că la un turneu final nu mai există selecționate „slabe”.

De asemenea, Zinchenko a transmis să menționeze faptul că la un turneu final este foarte important primul meci și a spus că Ucraina va încerca să obțină un rezultat pozitiv.

În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv”, a spus jucătorul lui Arsenal, pentru uefa.com, citat de sport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și