Închide meniul

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 23:20

Reclamă
„Așa vom trata meciul! Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

Oleksandr Zinchenko și-a făcut planul înainte de România - Ucraina!

Profimedia

Oleksandr Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Vedeta naționalei pregătite de Serghei Rebrov a vorbit despre primul duel de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Ucraina este programată luni, de la ora 16:00. Meciul de la Munchen va fi în format LIVE TEXT pe As.ro.

Oleksandr Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina!

Jucătorul lui Arsenal a transmis că naționala Ucrainei va trata România cu „mare respect”, dat fiind faptul că la un turneu final nu mai există selecționate „slabe”.

De asemenea, Zinchenko a transmis să menționeze faptul că la un turneu final este foarte important primul meci și a spus că Ucraina va încerca să obțină un rezultat pozitiv.

„În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect.

Reclamă
Reclamă 4

Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv”, a spus jucătorul lui Arsenal, pentru uefa.com, citat de sport.ro.

Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România! Serghei Rebrov a vorbit despre duelul din prima etapă a Grupei E, de la Campionatul European din Germania.

Serghei Rebrov a dezvăluit că nu o consideră pe Ucraina favorită la duelul cu România. Selecționerul este de părere că naționala sa trebuie să se concentreze pe fiecare meci în parte, iar, mai apoi, va discuta despre viitoarele obiective.

Reclamă

„Este foarte dificil să fii favorit în meci. Am avut meciuri de baraj grele pentru calificarea la Euro 2024 împotriva Bosniei și Islandei, când eram considerați favoriți.

Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci și pe fiecare adversar. Acum ne pregătim pentru România, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Serghei Rebrov, citat de sport.ua.

Întâlnirea de luni va reprezenta a 6-a partidă directă dintre România și Ucraina. Până în momentul de față, din cele 5 meciuri disputate, tricolorii au adunat 2 victorii, în timp ce ucrainenii au obținut 3.

De notat este faptul că niciuna dintre partidele menționate anterior nu a fost una oficială.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și