Închide meniul

Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia – Elveţia! Ce a declarat înainte de semifinala EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 22:53

Reclamă
Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia – Elveţia! Ce a declarat înainte de semifinala EURO 2024

Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia - Elveţia

Harry Kane, în timpul meciului Anglia - Elveţia/ Profimedia

Harry Kane a făcut anunţul, după ce a ieşit accidentat din meciul Anglia – Elveţia. Atacantul englez i-a liniştit pe fani şi a declarat că se simte bine, fiind apt pentru duelul din semifinalele EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia a învins-o pe Elveţia la loviturile de departajare, cu scorul de 5-3. Scorul după cele 120 de minute a fost de 1-1.

Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia – Elveţia

Harry Kane a fost schimbat în minutul 109 al partidei cu Elveţia, fiind înlocuit de Ivan Toney. După un duel cu Manuel Akanji, atacantul lui Bayern a fost aproape de o căzătură teribilă, „atenuată” în cele din urmă de Gareth Southgate.

După meci, Harry Kane a făcut anunţul mult aşteptat de fanii englezi. Căpitanul naţionalei a transmis că nu s-a accidentat, resimţind doar crampe.

„Sunt bine. Am avut crampe. A fost bine, pentru că Ivan (n.r. Toney) este incredibil la loviturile de departajare. Totul este bine.

Reclamă
Reclamă

A fost încă un meci greu. A fost un gol fantastic al lui Bukayo. Penalty-urile sunt penalty-uri, dar eram pregătit. Chiar dacă eram pe bancă, am fost siguri că băieții vor reuși. Cinci din cinci și o intervenție a lui Picks.

Avem încredere în oricine ar fi pe teren, avem jucători care au dovedit la loviturile de la 11 metri. Avem mult mai multă experiență decât anii trecuți și am arătat-o pe gazon”, a declarat Harry Kane, conform bbc.com.

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf. Englezii au învins Elveţia în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce s-au impus la loviturile de departajare.

Reclamă

Gareth Southgate nu scapă însă de criticile fanilor, nici după calificarea în penultimul act al competiţiei. Prestaţiile starurilor Angliei nu sunt deloc pe placul suporterilor, care îl pun la zid pe selecţioner după fiecare partidă, în ciuda faptului că naţionala a rămas în competiţie.

„Anglia are şansa de a câştiga competiţia, dar nu cu Southgate”, „Parcă Southgate voia să ajungă la penalty-uri încă de la început”, „Southgate supravieţuieşte încă unui meci”, „Demisia Southgate” sau „Southgate rămâne norocos” sunt câteva dintre comentariile făcute de fanii Angliei la postarea de pe Twitter, care anunţa calificarea în semifinalele EURO 2024.

Chiar dacă este criticat meci de meci, Gareth Southgate a reuşit ceva ce niciun alt selecţioner din istoria Angliei nu a mai reuşit. El a calificat naţionala în două semifinale de Campionat European. Până la venirea lui Southgate, Anglia ajunsese în această fază a competiţiei de două ori, de la debutul turneului continental.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Florin Niţă l-a salvat pe un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:52

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și