Închide meniul

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2024, 9:08

Reclamă
„Arbitraj terifiant! Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania - Germania

Marc Cucurella a respins şutul lui Jamal Musiala / Profimediaimages

Iată ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din meciul Spania – Germania, scor 2-1, din sferturile de finală de la EURO 2024. Arbitrul englez în vârstă de 45 de ani a ajuns în mijlocul unui scandal uriaş, după ce nu a acordat un penalty pentru nemţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 106, la scorul de 1-1, centrarea puternică a lui Jamal Musiala a lovit braţul lui Marc Cucurella. Centralul britanic a lăsat jocul să continue, iar arbitrajul video nu a intervenit. Pe reluări s-a observat faptul că balonul s-a lovit clar de mâna fundaşului spaniol, care era în careu.

Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania

Nu a existat niciodată un henţ mai clar în fotbal!„, a răbufnit la finalul meciului Michael Ballack. Au cerut explicaţii şi selecţionerul Germaniei şi jucătorii care sunt OUT de la EURO 2024.

A reacţionat şi fostul mare arbitru german Patrick Ittrich: „Această fază arată întreaga controversă a regulii. De fapt, sunt mai degrabă în favoarea henţului, dar nu este o fază în care îl elimini pe jucător pentru că nu ai alte imagini„.

Anthony Taylor a primit, pe un site specializat în arbitraj, nota 1 pentru prestaţia din meciul Spania – Germania.

Reclamă
Reclamă

Un arbitraj terifiant al lui Anthony Taylor în meciul Spania – Germania, unde a fost complet depășit. Încă din primele minute, arbitrul englez a fost la un nivel teribil, i-a iertat două cartonașe galbene lui Kroos în doar două minute. După una dintre intervențiile germanului, Pedri a ieșit accidentat. Apoi, Taylor și-a schimbat complet reperele și a pedepsit orice jucător care a comis o abatere de la regulile jocului. În plus, el a ignorat două hențuri în a doua repriză de prelungiri.

Arbitrul britanic a arătat 15 cartonașe galbene nu mai mult, nu mai puțin. A pierdut jocul din mână încă din primele minute. Deși a acordat corect unele dintre cartonașe și l-a eliminat corect și pe Carvajal, el a greșit la multe altele, începând cu cartonașele galbene pe care trebuia să i le dea lui Kroos. Ar fi trebuit să elimine pe german de trei ori.

Pe lângă faptul că Germania ar fi trebuit să termine meciul în zece sau chiar nouă jucători, cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în a doua repriză a prelungirilor, când Anthony Taylor nu a observat două hențuri la aceeași fază, unul al lui Fullkrug, celălalt al lui Cucurella, care ar fi dus la un penalty. Totuși, pentru că încălcarea regulamentului de către german s-a petrecut mai devreme, penalty-ul nu putea fi acordat. Un arbitraj apocaliptic din partea englezului”, au scris spaniolii de la archivovar.es, citaţi de sport.ro.

Reclamă

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania

Toată Germania se plânge! Fullkrug trimite pentru Musiala. Musiala șutează, Cucurella blochează din apropiere cu mâna întinsă.

VAR-ul nu intervine! Acest lucru va provoca probabil multe discuții, brațul lui Cucurella clar nu era atașat”, a notat cotidianul german Bild.

Şi fanii germani s-au plâns de prestaţia lui Anthony Taylor, numindu-l pe acesta „cel mai slab arbitru din lume”.

Aceeaşi poveste cu arbitrii englezi. Nu ar trebui să le permită să arbitreze la astfel de turnee, să rămână în Premier League”, „Dezgustător” şi „Arbitrii englezi sunt cei mai slabi, Anthony a furat Germania” sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor, pe platforma X.

Spaniolii, de cealaltă parte, au răsfulat uşuraţi după decizia lui Anthony Taylor. Jurnaliştii iberici au recunoscut faptul că arbitrul ar fi putut acorda penalty la faza la care Marc Cucurella a comis henţ în careu.

Mai întâi Spania reclamă un henț al lui Füllkrug, apoi Germania cere penalty pentru o mână a lui Cucurella. Mingea îl lovește clar în mână…, dar Taylor spune că jocul poate merge mai departe. Bine că n-a dat 11 metri„, au reacţionat spaniolii de la Marca.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și