Închide meniul

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 22:40

Reclamă
Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România - Olanda 0-3

Profimedia

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3. Starul naţionalei Olandei a deschis scorul în partida cu România şi i-a pasat decisiv şi lui Malen, la golul 2 al batavilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cody Gakpo s-a dezlănţuit şi la interviul de după meci şi a ironizat naţionala lui Edi Iordănescu. Gakpo a spus că i s-a părut că România nu este capabilă să înscrie în poarta Olandei.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3

”Nu am simțit nicio secundă că România poate înscrie, poate de acasă ați simțit asta, dar din teren nu”, a spus Cody Gakpo.

România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries.

Reclamă
Reclamă 4

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Olandei merge mai departe, în sferturi.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și