Închide meniul

„Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie” Naţionala, mesaj pentru fani la patru zile după eliminarea EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 17:05

Reclamă
„Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie Naţionala, mesaj pentru fani la patru zile după eliminarea EURO 2024

Naţionala, mesaj pentru fani la patru zile după eliminarea EURO 2024

Jucătorii României, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Naţionala a transmis un mesaj pentru fani, la patru zile după eliminarea suferită la EURO 2024. Suporterilor li s-a mulţumit, din nou, pentru susţinerea arătată pe parcursul turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a avut un parcurs remarcabil la EURO 2024, reuşind să câştige grupa din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina. În optimi, Olanda i-a învins cu 3-0 pe „tricolori”.

Naţionala, mesaj pentru fani la patru zile după eliminarea EURO 2024

Pe contul oficial de Facebook al naţionalei, s-a postat un mesaj, prin care se subliniază faptul că România ar fi putut evolua astăzi contra Turciei, la Berlin, în sferturile EURO 2024.

Fanilor li s-a mulţumit din nou pentru prezenţa la meciurile naţionalei din Germania. Suporterii au luat cu asalt arenele pe care a evoluat România, fiind zeci de mii de fani români la fiecare partidă a „tricolorilor”.

„Ne e dor de voi, de pasiunea voastră, de susţinerea voastră, de iubirea voastră… Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie. Dar va urma, ne vom reîntâlni şi vom arăta din nou cât de uniţi suntem. Voi aţi luat medalia de aur la acest EURO, aţi fost fantastici şi aţi fi meritat să coloraţi şi Berlinul în galben! Din sufletul Generaţiei de Suflet vă transmitem cel mai sincer „Mulţumim!”, se arată în mesajul postat pe contul oficial al echipei naţionale.

Reclamă
Reclamă

Pentru România urmează partidele din Liga Naţiunilor. Primul meci al „tricolorilor”, după parcursul de la EURO 2024, va fi la începutul lunii septembrie, cu Kosovo. România mai împarte grupa din Liga Naţiunilor, competiţie care ne poate duce la Cupa Mondială din 2026, şi cu Lituania şi Cipru.

România, mesaj pentru gazdele de la EURO 2024, înainte de plecarea din Germania

România a transmis un mesaj pentru gazdele de la EURO 2024. Tricolorii au fost eliminaţi de la EURO 2024, după înfrângerea în faţa Olandei, scor 0-3. După meciul de la Munchen, naţionala a revenit la Wurzburg, acolo unde a avut cantonamentul pe durata turneului final din Germania.

Jucătorii au plecat din Germania miercuri seară, iar înainte de a se îndrepta către aeroportul din Frankfurt, le-au mulţumit angajaţilor din complexul care a găzduit echipa naţională timp de peste trei săptămâni.

Reclamă

În ciuda ploii, mai mulţi localnici şi angajaţi ai complexului unde au fost cazaţi românii şi-au luat la revedere de la echipa lui Edi Iordănescu.

„Mulțumim pentru găzduire! Ați fost parte din povestea noastră, ați simțit românește timp de peste 3 săptămâni!”, a fost mesajul transmis de naţională, înainte de plecarea din Germania, pentru angajaţii complexului.

Jucătorii şi staff-ul României au aplaudat angajaţii hotelului înainte de a pleca spre aeroportul din Frankfurt şi s-au fotografiat cu aceştia.

„Mulţumim pentru tot, România. Suntem foarte recunoscători pentru timpul petrecut alături de voi! Vă vom avea mereu în inimile noastre și ne vom aminti mereu de voi! Am avut cea mai bună echipă”, au scris şi cei de la Melchior Park, pe contul de Instagram.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și