Închide meniul

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2024, 8:36

Reclamă
Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia - Ungaria 0-1

Momente de panică în Scoţia - Ungaria 0-1 - Profimedia Images

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1, e un aspect dezvăluit chiar de selecţionerul maghiarilor. Varga a fost scos pe targă, după ce o ciocnire cu portarul scoţian Angus Gunn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El se află acum în afara oricărui pericol, iar Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, a dezvăluit că Varga va fi operat şi nu va mai evolua la EURO 2024, dacă Ungaria va ajunge în optimi.

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1

„Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n..r – planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro”, a spus Rossi.

Şi Roland Sallai, ales omul meciului, a vorbit despre coechipierul său: „A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie”.

După ce Kevin Csoboth a marcat pentru Ungaria, Szoboszlai i-a dat tricoul lui Varga pentru a sărbători.

Reclamă
Reclamă 4

În minutul 69 al meciului, în careul Scoţiei, atacantul Barnabas Varga şi-a pierdut cunoştinţa, el primind îngrijiri medicale de urgenţă şi fiind scos de pe teren pe targă. Jocul a fost întrerupt mai multe minute.

Ungaria încă mai speră la calificare după victoria, scor 1-0, cu Scoţia, în grupa A., fiind pe locul trei şi nevoită să aştepte celelalte rezultate din grupe.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și