Închide meniul

Ce „tricolor” a prins echipa „revelaţiilor” de la EURO 2024! Primul 11 făcut de Marca: „Un turneu brutal!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 16:50

Reclamă
Ce „tricolor a prins echipa „revelaţiilor de la EURO 2024! Primul 11 făcut de Marca: „Un turneu brutal!

Ce "tricolor" a prins echipa "revelaţiilor" de la EURO 2024

Jucătorii naţionalei României, la începutul unui/ Profimedia

Spaniolii de la Marca au întocmit echipa „revelaţiilor” de la EURO 2024, iar un „tricolor” a prins primul 11. Este vorba despre Andrei Raţiu, fundaşul dreapta al naţionalei, care a avut o evoluţie extrem de solidă la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a fost titular în toate cele patru partide ale naţionalei, de la EURO 2024. După turneul final, fundaşul de 26 de ani a atras atenţia mai multor cluburi, din campionate de top ale Europei.

Ce „tricolor” a prins echipa „revelaţiilor” de la EURO 2024

Conform analizei realizate de Marca, Andrei Raţiu este cel mai bun fundaş dreapta, din echipa „revelaţiilor” de la Campionatul European din Germania.

În primul 11 întocmit de spanioli au fost incluşi trei jucători ai naţionalei Turciei, Yilmaz, Arda Guler şi Kadioglu, cât şi doi elveţieni, Ndoye şi Aebischer. Portarul a fost ales al naţionalei Olandei, naţională care a eliminat România din optimile EURO 2024 şi care a fost la un pas de marea finală.

Cum arată primul 11 al „revelaţiilor”, de la EURO 2024:

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Raţiu este sub contract cu Rayo Vallecano până în vara lui 2028, fiind cotat la suma de 1,4 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Englezii au scris că Brighton, Brentford dar şi Atalanta au pus ochii pe fundaşul român, după evoluţiile acestuia de la EURO 2024. Totuşi, Raţiu ar putea continua la Rayo Vallecano, echipă care este dispusă să-i ofere o mărire de salariu.

10 milioane de euro pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut în presa din Spania

10 milioane de euro trebuie să plătească pentru Andrei Raţiu orice echipă care şi-l doreşte pe internaţionalul român. Raţiu a impresionat la EURO 2024, iar Rayo Vallecano vrea să introducă această clauză în contractul fundaşului dreapta al naţionalei.

Reclamă

Potrivit publicaţiei unionrayo.com, Andrei Raţiu va avea un salariu mai mare la Rayo Vallecano în cazul în care va accepta oferta făcută de echipa spaniolă.

Andrei Raţiu a fost transferat de Rayo Vallecano în vara anului trecut, de la Huesca, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Raţiu e cotat acum la 1.4 milioane de euro.

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să îl transfere pe Andrei Raţiu. Patronul FCSB-ului se numără printre cei pe care Andrei Raţiu i-a impresionat cu evoluţiile de la EURO 2024.

Am vrut să-l iau pe Rațiu. Puteam să-l iau, dar cerea el salariu 600-700 de mii. Am zis că nu pot să-i dau atât. Dar el e jucător de mare clasă”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și