Închide meniul

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2024, 23:45

Reclamă
Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

LIVE TEXT Cehia - Turcia 0-1 şi Georgia - Portugalia 2-0

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului cu Georgia / Profimediaimages

Meciurile Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0 au fost transmise în format LIVE TEXT pe AS.ro. S-a încheiat faza grupelor de la EURO 2024 şi se cunosc acum toate meciurile din optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va juca cu Olanda, după ce naţionala lui Cristiano Ronaldo nu a reuşit să învingă Georgia. Franţa are duel „de foc” cu Belgia.

  • Spania – Georgia
  • Germania – Danemarca
  • Portugalia – Slovenia
  • Franţa – Belgia
  • România – Olanda
  • Austria – Turcia
  • Anglia – Slovacia
  • Elveţia – Italia

LIVE TEXT Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0

Min. 90+5: Final în ultimele meciuri din faza grupelor! Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0.

Min. 90+4: Cehia – Turcia 1-2. Cenk Tosun a marcat la ultima fază.

Min. 66: Cehia – Turcia 1-1. Soucek a restabilit egalitatea după o fază controversată. Istvan Kovacs a primit indicaţii de la VAR şi a validat golul marcat de cehi în inferioritate numerică.

Reclamă
Reclamă

Min. 57: Georgia – Portugalia 2-0. Georges Mikautadze a dublat avantajul Georgiei! Meci teribil pentru naţionala lui Cristiano Ronaldo.

Min. 55: Penalty pentru Georgia! Antonio Silva l-a faultat în careu pe Lochoshvili.

Min. 51: Cehia – Turcia 0-1. Hakan Calhanoglou a marcat după un adevărat asediu la poarta lui Stanek. Portarul Cehiei s-a şi accidentat la aceeaşi fază.

Reclamă

Min. 20: Istvan Kovacs i-a arătat cartonaş roşu lui Barak! Cehia a rămas în inferioritate numerică.

Min. 2: Georgia – Portugalia 1-0. Kvaratschelia a deschis scorul în minutul 2. Nebunie în ultimele meciuri din grupe de la EURO 2024.

Turcia, echipa de pe locul 2, cu 3 puncte, va întâlni Cehia, echipa de pe locul 3, cu un singur punct. Un egal ar fi suficient pentru turci pentru a merge mai departe. Pe locul 3 va termina Turcia dacă va pierde, iar Georgia nu învinge Portugalia.

Cehia are nevoie de victorie pentru a spera la calificare, la fel ca Georgia.

Partida dintre Cehia şi Turcia va avea loc la Hamburg şi va fi arbitrată de Istvan Kovacs.

Clasamentul Grupei F

  • 1. Portugalia 6p (+4)
  • 2. Turcia 3p (-1)
  • 3. Cehia 1p (-1)
  • 4. Georgia 1p (-2)

Cristiano Ronaldo, gest incredibil în Turcia – Portugalia

Cristiano Ronaldo a făcut un gest incredibil în meciul Turcia – Portugalia, din grupa F de la EURO 2024. Atacantul de 39 de ani putea scrie istorie pentru naţionala lui, dar a luat o decizie total neaşteptată.

În minutul 56, CR7 a fentat pasul la ofsaid făcut de rivali şi a scăpat singur spre poartă apărată de Altay Bayindir. Tot stadionul se aştepta ca Ronaldo să şuteze, dar starul fotbalului mondial a dat dovadă de un altruism surprinzător, care nu îi stătea în fire.

Cristiano a decis să îi paseze lui Bruno Fernandes, care era singur în centrul careului. Mijlocaşul Portugaliei a trimis mingea în poarta goală şi şi-a îmbrăţişat imediat căpitanul. A fost al 10-lea gol marcat de Fernandes în ultimele 14 meciuri de la echipa naţională.

Starul Portugaliei a reuşit totuşi să mai scrie o pagină de istorie. Pentru Cristiano Ronaldo a fost cel de-al 7-lea assist reuşit în istoria participărilor la Campionatul European. L-a depăşit pe Poborsky, potrivit Opta.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și